Skischoenen specialist

Pagina 1 van 3

 

Skischoenen

Skischoenen zijn een belangrijk onderdeel van je wintersportuitrusting. Een goede passende skischoen is het verschil tussen een wintersport met veel plezier of pijnlijke afdalingen. Daarom is het belangrijk dat je je skischoenen koopt bij een specialist die zowel weet welke skischoen voor jou geschikt is als die zorgt dat de skischoen goed past en je zeker weet dat je een plezierige en pijnloze wintersport tegemoet gaat. 

Welke skischoen is voor mij geschikt?

Uw ski-ervaring, gewicht en breedte van de voet bepaalt welke schoen het beste voor je is. De ski-ervaring is een graadmeter voor de flex van de skischoen. Een beginnende skiër geven we altijd het advies een schoen te passen met een lagere flexwaarde. Heb je meer ervaring, kies da een schoen met een hogere flexwaarde. Dus een stijvere skischoen. De stijfheid wordt aangegeven door middel van een flexindex. Wij gebruien drie categoriën: Soft (flex 60-70), Medium (80-90) en Hard (100-130). Een softe schoen biedt meer comfort, een harde schoen biedt meer controle over de ski's.

Skischoenen en bootfitting

Te grote skischoenen zorgen voor zwabberende ski's. Te kleine schoenen zorgen voor pijnlijke voeten. Tegenwoordig bieden bijna alle skischoenmerken de mogelijkheid om de skischoenen te verwarmen. Hierdoor kunnen we de skischoen volledig custom fit maken via het zogenaamde bootfitting. Met als resultaat dat de voet perfect past in de skischoen en pijntjes en ongemakken ver weg blijven. 

 

Inlegzooltjes voor in skischoenen

Voor extra steun en comfort hebben we een ruim assortiment zooltjes voor in uw schoenen. In combinatie met het verwarmen van de schoen zorgen voor de perfecte match en stand van uw voeten in de schoenen. In de ski collectie van Eurofuncenter hebben we een groot aanbod skischoenen online. Bij ons vindt je een uitgebreide collectie schoenen van Atomic, Salomon, en Fischer . Deze merken leveren schoenen voor elk type skiër en elk budget. Naast de nieuwe collecties hebben we natuurlijk ook de overjarige modellen schoenen welke we tegen een scherpere prijs aan kunnen bieden. 

Naast skischoenen voor volwassenen hebben we ook schoenen voor kinderen en jong volwassenen. Wil je weten wat voor maat je hebt om online je schoenen te kopen dan is hier een handige tool om je voet op te meten. Download hier de voetmeter van Eurofuncenter. Voor goed passende skischoenen moet je bij Eurofuncenter zijn.


Let op! Bij skischoenen die in de oven kunnen of via een ander systeem pasklaar gemaakt kunnen worden! Het passen en pasklaar maken van de skischoenen zit bij de prijs inbegrepen. Hier valt het bootfitten buiten. 

Salomon Skischoenen - Atomic Skischoenen - Fischer Skischoenen