Burton Rugzak Online shop

Een burton rugzak heeft een mix van stijl en gebruiksvriendelijkheid. Voorzien van vakken welke je nodig hebt om alles netjes te kunnen vervoeren en gemaakt van het beste materiaal.

Filters
Geen producten gevonden...
Burton Rugzak Online shop

Burton rugzak

Wie Burton zegt, zegt al snel snowboarden (of een enkele dat grappige automerk). Maar zolang Burton al betaat betaan er al Burton rugzakken. Al snel werd met de evolutie van de snowboardsport duidelijk dat snowboarders veel mee te sjouwen hadden. Extra kleding, sneeuwbrillen, lawine scheppen en sondes. Burton was ook degene die de eerste rugzak had voor backcountry gebruik. De meest bekende Burton Rugzak is wellicht de riderspack. Deze zit al jaren in het assortiment en wordt continue verbeterd en voorzien van coole kleurtjes. De rugzakken welke bedoelt zijn voor de piste zijn niet waterdicht, maar waterafstotend. Sneeuw zorgt niet voor lekken van de tas, dus bijven je spullen lekker droog.

Burton Rugzakken levert naast rugzakken voor bergsporters en buitenlui, ook een mooie collectie rugzakken voor diegene die wat minder ver van huis gaan. Dus voor school, studie en kantoor zijn er mooie rugzakken met elk hun specifieke features. De rugzakken voor school en kantoor zijn allemaal voorzien van sleeves voor de laptop en tablets. Met extra mogelijkheden voor het opbergen van kleine spullen en accessoires. 

Omdat een rugzak lekker moet zitten besteed Burton veel tijd en energie in het ontwikkelen van de rugzakken. Samen met het snowboardteam worden de rugzakken aan een grondige test onderworpen en voorzien van de gewenste aanpassingen. Dat komt natuurlijk alleen maar jou als gebruiker ten goede. Daarom durven we wel te stellen dat een Burton rugzak er eentje is voor het leven.

Burton Rugzak online kopen!

Je besteld je Burton rugzak snel en gemakkelijk bij eurofun.nl. Je kan de bestelling veilig betalen met iDeal, mistercash, Bancontact en paypal. Natuurlijk accepteren we ook de meeste creditcards. Besellingen vanaf 50 euro worden gratis verzonden in Nederland en Belgie. Een Burton rugzak is altijd een eyecatcher zowel op de piste als daarbuiten.