NoRisk

Responsive image

Hé Wintersporter! Zie je ook door de bomen het bos niet meer? Wil je geen kat in de zak kopen? Ben je bang het verkeerde te kiezen? Zoek je gewoon bevestiging van je keuze?

Probleem:
Je gaat op wintersport en je wilt graag nieuwe ski's of een snowboard kopen. Je hebt alle reviews gelezen, vrienden en vriendinnen geraadpleegd maar je twijfelt. Het is een flinke investering en je bent bang dat je toch niet de juiste keuze maakt. Logisch!

Oplossing!
Laat ons je helpen met het maken van de juiste keuze en leg het risico bij ons! Wij gaan deze verantwoording niet uit de weg. Wij weten wat we adviseren!

Waar komt onze kennis vandaan?
Onze kennis komt niet alleen uit folders, testen in bladen of van merkwebsites. Wij gaan veel verder! Alle ski's en snowboards zijn door ons zelf uitgeprobeerd en beoordeeld. Maar...........niet alleen door ons eigen team! Dit doen wij ook 1 x per jaar samen met een heleboel klanten die het leuk vinden om met ons mee te gaan Saas Fee Testreis. Tientallen skiers en boarders van alle niveaus zonder productkennis of prijsinformatie zijn naar hartenlust 4 volle dagen alles aan het uitproberen wat het seizoen erop pas op de markt komt, en wij zijn erbij! Op basis van deze meningen en onze eigen mening wordt onze collectie samengesteld! Daarom durven wij gewoon 100% NO Risk Garantie te geven op ski's en snowboards.

Hoe werkt het?
Vul onderstaand vragen formulier in en wij mailen je zo snel mogelijk een aantal passende vrijblijvende adviezen door. Geen automatisch gegenereerd formulier, maar een persoonlijk advies op maat van een echt persoon. Volg je het advies op en maken we de koop rond, dan krijg je van ons bij de levering het No Risk Certificaat waarop staat dat je het recht hebt na je wintervakantie het product terug te sturen (of brengen) en samen met ons een ander product uit te zoeken uit hetzelfde jaar.

Om het gebruikte ski of snowboard weer verkoop klaar te maken moeten we het een volledige onderhoudsbeurt geven. Deze brengen we bij jou in rekening. Voor een ski set is dat € 29,95 en een snowboard € 39,95. FAIR DEAL toch?

De kleine lettertjes
Die zijn er niet. Alles staat hierboven

Ja ik wil graag advies over een nieuw paar ski's of snowboard!

Please wait while the form is loading