Start je wintersport goed bij Eurofuncenter

Een paar ski's koop je niet in een supermarkt, maar daarvoor ga je naar de wintersport speciaalzaak. Eurofuncenter is je adres voor goed advies over al je wintersport gear zoals ski's, snowboards, skibrillen en skihelmen.

Start je wintersport goed bij Eurofuncenter

Lekker op wintersport. Gezellig met het gezin of vrienden van de piste af op een snowboard of op ski's. Ben je een startende wintersporter of voel je je een pro. Bij ons geven we je altijd het beste advies op maat. Wij hebben een ruime collectie ski's en snowboards voor elk type wintersporter. Van freeride tot freestyle tot all mountain skier of snowboarder. Bij ons vindt je alleen de A-Merken omdat wij erin geloven dat het aan het materiaal nooit mag liggen. Naast de ski's en de snowboards adviseren we je ook graag als het aankomt op de accessoires zoals skibrillen en skihelmen

Wintersport gear

Een goede wintersport begint met een stukje voorbereiding. Waar gaan we heen, wat hebben we nodig. Laat je voor het laatste gedeelte voorlichten door onze mannen en vrouwen die hun sporen verdiend hebben in de sneeuw. Vaak hebben ze zelf de ski's of snowboards getest en kunnen je perfect uitleggen wat het beste is voor jou.

Ski's kopen

De laatste jaren heeft het skien een fantastische opmars gemaakt. Carve ski's zijn niet meer weg te denken van de piste. Dat het carven waanzinnig is om te doen spreekt voor zich en met de nieuwe technieken is het toegankelijker dan ooit.

Snowboard kopen!

Snowboards zijn er in vele maten en soorten. Wij hebben in onze collecties de nadruk liggen op het freeride / all mountain segment. Zelf beoefenaars van de sport merken wij dat met deze snowboards het hele spectrum van de berg benut kan worden. Zie voor meer uitleg over snowboards dit artikel.

Ski kleding

Wintersport wordt een stuk aangenamer met goede ski kleding. We weten uit eigen ervaring hoe vervelend het is als je het te warm of te koud hebt. Daarom kiezen wij voor collecties waarin voor elk budget een perfecte wintersport oplossing is. 

Heb je alles kunnen vinden wat je nodig hebt voor de wintersport vakantie? Bij Eurofuncenter kun je ook terecht voor specifieke informatie en advies over ski's, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen. Naast online hulp ben je ook van harte welkom in onze vestigingen in Alblasserdam en Zevenhuizen. Dus voor een perfecte wintersport eerst naar Eurofuncenter.