Leer je kids windsurfen...

Windsurflessen voor kids aan de Zevenhuizerplas - Rotterdam

Windsurfen is terug van niet weggeweest. Het materiaal is gemakkelijker te handelen en een opblaasbare surfplank heeft heel veel voordelen. Zo is de inflatable sup in te zetten voor windsurfen maar ook om lekker op te suppen. Een windsup is dus uitermate geschikt voor het gehele gezin. Hoe leuk is het dan om je kids te leren windsurfen.

Bij ons op de plas achter de winkel geven we de hele zomer windsruflessen aan groepen kids van allerlei pluimage die de sport graag willen leren. Speciaal voor de herintreders hebben we ook een ouder-kind les georganiseerd. Een surfles bestaat uit 4 lessen en kost 99 euro inclusief gebruik van een wetsuit en het materiaal. We geven les in ochtend groepen en middag groepen.

Windsurfen is de ultieme watersport en je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen... Je kunt nu al meedoen vanaf 7 jaar dankzij opblaasbare zeiltjes, de I Rig.Word een echte windsurfer en maak je eerste meters op de Zevenhuizerplas of verbeter je skills!

De windsurflessen
- Kosten compleet met alle materialen en wetsuit €99,-
- Zijn voor kids tussen de 7 en 16 jaar;
- Zijn te volgen in 2 levels;
- Duren 2 uur en 3 kwartier.

Levels
De windsurflessen zijn te volgen in 2 levels.

Level 1
- Je hebt minimaal zwemdiploma A+B;
- Je hebt niet of nauwelijks ervaring met surfen.

Level 2
- Je hebt minimaal zwemdiploma A+B;
- Je hebt minimaal een week gesurft bij Eurofun of op een tropisch eiland;
- Je kunt zelfstandig heen en weer varen;
- Je kunt een overstag of een gijp.

Inschrijven
Boek je les door te kiezen voor welk level je in wilt schrijven. Vul de gegevens in van de deelnemers. Kies voor lokatie Zevenhuizen en of je in de ochtend of middag wilt. De beschikbaarheis komt dan in beeld. Klik op boeken en je wordt doorverwezen naar de betaalomgeving van Mollie. Hier betaal je veilig en in een prive omgeving de geboekte lessen.

Vragen?
Mail naar lotte@eurofun.nl of bel naar 085-273 33 11 (optie 1).