Brunotti
Seat Cover Zwart
€44,99
ION
Changing Mat/Wetbag
€29,95
Prolimit
Neoprene Glue
€9,99
Ripcurl
PISS OFF!
€9,99
ACCESSOIRES

Als surfer en watersportliefhebber weet je ongetwijfeld hoe fijn het neopreen materiaal is waarvan bijvoorbeeld wetsuits, surfschoenen, surfhandschoenen, caps en jassen en hoodies gemaakt worden. Heerlijk tijdens koudere dagen of wanneer je veel in de buurt van (zout) water bent. Neopreen laat zich namelijk niet zo snel aantasten door zout, droogt gemakkelijk en snel wanneer het nat geworden is en houdt je lichaam op warme temperatuur als je je in koud water of een gure wind bevindt..

Daarom worden er tegenwoordig veel meer producten gemaakt van neopreen, ideaal voor een dagje surfen, naar het strand of onderweg terug!

Denk hierbij aan neopreen wet/dry bags om je spullen in te vervoeren, een wetsuitbucket om je wetsuit uit te spoelen na een lekkere surfsessie of een handige seatcover die je in de auto kunt plaatsen, zodat jouw autostoel droog en schoon blijft.

Ben je op zoek naar specifieke producten, kom dan langs in één van onze winkels waar we verschillende items hebben van Brunotti RDP, ION, Prolimit en RipCurl.