Geen producten gevonden...
WAKEBOARD VEST

We hebben een van de grootste selecties van wake en impactvesten op het web en super deskundig personeel om je te helpen een goede beslissing te nemen. Bij het oriënteren naar een nieuw wake vest welke geschikt is voor jou moet je rekening houden met de grootte, materiaal en performance van het vest. Wakeboard-vesten moeten gemakkelijk en comfortabel te dragen zijn. Nieuwe ontwerpen en materialen zorgen ervoor dat wakevesten elk jaar comfortabeler en minder zichtbaar worden. Zelfs wanneer je geen CE-ISO Norm wakevest nodig heeft voor je wake avonturen, is het prettig om het hoofd boven water te houden en ej lichaam beschermen tegen stoten en klappers in het kabelpark!

De maat van een wakeboardvest?

Eén maat is niet voor iedereen. Wake vesten zijn er in vele maten. Bepaal de juiste maat wakeboardvest door het dikste deel van je borst te meten en de specifieke maattabel van het vest te controleren. Aangezien de meeste wakeboardvesten goed passen, zorg er dan voor dat mannen, vrouwen en kinderen elk hun eigen vesten hebben. Een wakevest moet strak zitten, maar wel zodanig dat je kunt blijven ademen.

Waarom een wakeboardvest van neopreen

Vrijwel alle wake vesten maken gebruik van een soort neopreen constructie. Neopreen vesten zijn vormgetrouw, zacht, bieden mobiliteit en blijven warmer dan de traditionele oudere reddingsvesten in alle nylon-stijl. Deze vesten zijn lichter van gewicht, super flexibel en zullen je laten drijven, maar houden je hoofd misschien niet helemaal uit het water. Gebruik deze wanneer je op zoek bent om warm te blijven en/of enige bescherming tegen impact te hebben in de kabelbaan.