Volcom Outerwear

Over Volcom

Volcom is in 1991 opgericht door twee vrienden Richard "Wooly" Woolcott en Tucker "T-Dawg". Tijdens het snowboarden in Tahoe besloten ze een kledingmerk te beginnen. Sindsdien staat Volcom voor vrijheid voor snowboarders, skaters en surfers. De kleding geeft je alle ruimte om je grenzen in deze sporten te verleggen. Boardsporters zijn de hedendaagse stijliconen, wat zich uit in een collectie die deze gedachte omarmt. Door de geest de vrije loop te laten geeft het merk de overtuiging dat kunst, film en muziek en mode naadloos in elkaar passen in de sportieve uitdagingen.

De Volcom collectie bestaat uit sportieve hoodies en t-shirts. het iconische Stone logo is ruim vertegenwoordigd op deze shirts. De outerwear lijn is herkenbaar aan mooie stoffen, sportieve en goedzittende stijlen. Bij Volcom geldt dat het beide moet functioneren. Dus mooi, maar ook performance moeten bieden.

Volcom is een boardsport merk voor rockers

Volcom is een way of living en dat zie je in de materialen die gebruikt worden voor de producten. Met GoreTex en Thermal Defence zijn de jassen broeken bestand tegen de meest barre omstandigheden. De jassen zijn lang gestyled om de sneeuw en andere "narigheid" buiten de deur te houden. De materialen zijn gemaakt om je de beste ervaring te geven denkbaar. De Volcom kleding zit goed en comfortabel.

Volcom voor vrijheid, kunst en muziek

Naast kleding en outerwear hebben we ook caps en beanies van Volcom. Dat Volcom een geliefd merk is kan je afleiden dat het merk zelfs een eigen wikipedia pagina heeft.