-18% KORTING
Tabou Boards Bullitt MTE 2020
Tabou Boards
Bullitt MTE 2020
€1.399,00 €1.149,00
-18% KORTING
Tabou Boards Rocket MTE 2020
Tabou Boards
Rocket MTE 2020
€1.399,00 €1.149,00
-25% KORTING
Tabou Boards Rocket Plus LTD 2020
Tabou Boards
Rocket Plus LTD 2020
€1.999,00 €1.499,00
TABOU BOARDS

Tabou-Boards

In 1991 startte de Fransman Fabien Vollenweider het merk Tabou. Als benadigd windsurfer en passie voor ontwerpen toverde hij windsurfboards uit zijn pen die garant stonden voor performance en gebruiksgemak. In zijn 20 jarige ervaring als shaper werkte hij samen met de werledtop uit de windsurfscene. Tabou staat bekend als één van de beste boardmerken ter wereld. Performance en gebruiksgemak onder alle omstandigheden zijn de pijlers waar het merk op gebouwd is.

Tabou-Boards Wave/freestyle

Tabou bouwt boards voor de veeleisende waverider, freestyler, freerider en racer. In een kleine overzichtelijke collectie is er voor elk type windsurfer een board beschikbaar. In de wave/cross serie hebben we de oude bekende Da curve. Een verschrikkelijk wavekanon, de nieuwe pocket is voor de new school waver die op zoek is naar een alleskunner, de bekendste uit de lijn is de 3S. Dit is een wave, freestyle en freeride board in een. Verkrijgbaar in 2 verschillende bouwwijzes. LTD (light) en CED (iets zwaarder).  

Tabou-boards Freeriders

Het bekendste freeride board van Tabou is de rocket. Dit board met zijn tradionele shape staat garant voor vele uren vaarplezier. Zeker in combinatie met de Ga-Sails Matrix of Cosmic heb je een echte knalset in handen. Voor lichter weer is er de Rocket Wide. Dit board planeert sneller in lichtere weersomstandigheden. Wil je racen, maar geen racebudget dan is er de Speedster. Hoge eindsnelheid tegen een betaalbare prijs. Voor de herintredende windsurfer is er nog de Bullit. Dit budget freeride board heeft goede planeereigenschappen en door zijn rugged bouwwijze kan die ook nog tegen een stootje.

Tabou-boards Race / Slalom

Voor wie snelheid een dingetjeis is, is er de Manta. Dit kanon op het water geeft je de voorsprong op je maten tijdens je windsurfsessies. Zeker in combinatie met een Ga-Sails Warp of vapor heb je een onverslaanbare combi in handen. Check onze tabou-boards collectie en kies het board van jou keuze