Oakley Flight Deck Pro Shop

Geen producten gevonden...
Oakley Flight Deck Pro Shop

Oakley Flight Deck


Oakley Flight Deck

De Oakley Flight Deck is geinspireerd door de brillen welke de mannen en vrouwen dragen op de Amerikaanse vliegdeckschepen. Deze frameloze skibril zorgt voor een uitzonderlijk zicht op de piste. De spherische (bolvormige) lens zorgt ervoor dat het licht op een natuurlijke manier binnenkomt. Aangezien je ogen ook bol zijn komt het licht recht binnen. Dus het licht breekt niet en krijg je een realistisch beeld van het terrein voor je. De Oakley Flight Deck is voorzien van drielaags gezichts foam waardoor de skibril goed op het gezicht aansluit. Dit foam zorgt er ook voor dat de kou buiten blijft, waardoor de lens van de skibril niet snel beslaat.

Oakley Flight Deck Lenzen

De Oakley Flighdeck is verkrijgbaar met een breed scala aan lenzen. Van extreem zonnig tot heel slecht. De lenzen zijn ook uitwisselbaar met elkaar. Sinds 2016 heeft Oakley de Prizm® lenzen toegevoegd aan het gamma. Deze lenzen zorgen voor een zeer goed zicht bij vlak licht. Dus bijvoorbeeld de overgang tussen een open vlakte en piste met bomen aan de zijkant. De lenzen wisselen op een Flight Deck is een piece of cake. De Flight Deck is een perfecte combi met een Mod-5 of Mod-3 skihelm van Oakley. Superstrak en helemaal in stijl.

Algemene features van de Flight Deck:

De Oakley Flight Deck past onder 99% van de verkrijgbare skihelmen. Met zijn brede frame is de bril geschikt voor mannen. Voor de vrouwen en juniors adviseren wij de Flightdeck XM. Het frame is gemaakt van praktisch onverwoestbaar polycarbonaat. De skibril is geschikt voor brildragers. De skibril is voorzien van een hoofdband met diverse kleuren en motieven. Deze is voorzien van silecone strips waardoor de bril goed op je hoofd / helm blijft zitten. 

Specificaties Oakley Flight Deck:

- Polycarbonaat frame
- Sileconen strips op de band voor betere helmbevestiging
- Gemakkelijk verwisselbare lens
- Lenzen voorzien van Anti condens coating
- Voorzien van beschermhoesje voor onderhoud en bescherming

Meer info over de Flight Deck en andere Oakley producten vind je op Oakley.com