K2 SNOWBOARDS

K2 als bedrijf is 45 jaar geleden ontstaan als America's Ski Company op Vashon Island, Washington. Met maar liefst 16 merken is K2 Sports één van de grootste sportbedrijven ter wereld. Zo zijn onder andere BCA en Ride snowboards ook onderdeel van K2 Sports.

K2 Snowboards zet de toon in design en innovatie

K2 Snowboards is de laatste jaren de weg ingeslagen van de fun terugbrengen in de snowboardsport. Met boards als de coolbean en carve air spreken ze een groep aan die graag wat anders wil dan het gemiddelde. Maar ook de freeride of freestyle snowboarder kan zijn hart ophalen bij K2 Snowboards. De Raygun en Joydriver zijn nu al iconisch te noemen. Door de unieke design benadering zorgt K2 Snowboards er elk jaar weer voor dat je als rider weer een stukje fijn snowboard gereedschap in handen geeft 

K2 Snowboards: inspired by adventure

De snowboard sport is nog steeds aan het evolueren. Met zoveel stijlen en groepen is het altijd een zoektocht naar de mix tussen genieten, individuele stijl en gebruiksgemak voor iedereen. Hierin zie je dat steeds meer mensen terug gaan naar de basis van het snowboarden en dat is surfen in de sneeuw. Deze schone vloeiende rijstijl voelt vreemd aan in de wereld van big tricks en spinn it to win it. K2 Snowboards wil de sport terugbrengen naar de essentie. Dit om de sport toegangkelijk te houden voor een grote groep mensen. Je hebt geen grote kickers, bergen en bakken poeder nodig om een leuke dag te hebben. Met deze filosofie is K2 verder gegaan met het ontwikkelen van hun snowboardlijn. Het maken van mooie bochten, genieten waar je bent en het inademen van berglucht is waar K2 snowboards voor staat.