Geen producten gevonden...
Fanatic Stand Up Paddle boards + Paddles

Fanatic SUP - Stand up Paddleboard

Fanatic Stand Up Paddle boards + Paddles

De windsurfers onder ons kennen het merk Fanatic van oudsher. Al zolang het windsurfen bestaat timmert Fanatic al aan de weg met vooruitstrevende designs. Zij waren de eerste die boards ontwikkelde met geadvanceerde CAD systemen samen met het pro team. Onder leiding van de Duitser Sebastian Wenzel ontpopte het merk zich tot een van de grotere spelers op windsurfgebied. Met de introductie van SUP sport kon Fanatic natuurlijk niet achterblijven. In de afgelopen jaren heeft het merk een sterke lijn Stand Up Paddle boards uitgebracht. Van allround tot pure race boards. Alle boards zijn gebouwd met performance en kwaliteit in het vizier.


Goedkope Stand Up Paddle boards

Fanatic is een premium brand en levert SUP boards vanaf 799 euro. We weten dat er goedkopere varianten op de markt zijn, wij kiezen alleen voor een kwalitatief beter merk. Ook om de aftersales en eventuele garantie afwikkelingen soepel te laten verlopen. Onze ervaring leert dat goedkoop vaak duurkoop is. 


Fanatic SUP board opblaasbaar

De meeste supboards op de markt zijn tegenwoordig opblaasbaar. Dit vergemakkelijkt het vervoer en opslag. Zeker bij eigenaren van zeilboten is een opblaasbare SUP in trek. Handig op te bergen, maar wel lekker suppen in de haven of ander waterrijke gebieden. Fanatic heeft een grote lijn opblaasbare sups (ook wel inflatable sups genoemd). Voor de entry price level is er de Pure Air Series. Kwalitatief goede SUPS tegen een zeer scherpe prijs. Voor de sportievere supper zijn er de Ray's en voor de dames de Diamond Touring. Deze Ray speciaal voor dames is lichter en meer geind op het gewicht en performance van de vrouwelijke supper onder ons. Naast de Rays zijn er ook de Stand Up Paddle boards waar een windsurfzeil op gemonteerd kan worden. Zo wordt de SUP een echt familie ding en kan er mee gesupped, gewindsurft en gespeeld worden. 


Fanatic Stand Up Paddle Fitness

De Fanatic Fly Air Fit is een Yoga mat voor op het water. Samen met het dockingsysteem ideaal om op het water je Yoga, pilatus of krachtraining uit te voeren. Ben je meer het zwembad type dan is de Fit Mat wat voor jou. Compact, gemakkelijk te transporteren endoor zijn constructie ideaal om je training te verbeteren. 


Hier vindt je een overzicht van al onze Fanatic windsurf en SUP producten:

- Fanatic Windsurfboards
- Fanatic Stand Up Paddle boards
- Fanatic Peddels