Burton Cartel Pro Shop

Koop de best verkochte Burton Cartel Snowboard Binding. Blijf in controle met de medium-stiff flex, superieure demping en uitstekende low-profile buckels en straps voor een extra comfortabele pasvorm en gevoel met snowboarden.

Geen producten gevonden...
Burton Cartel Pro Shop

Ondertussen een klassieker in de lijn van Burton, maar wel eentje welk elk jaar weer wordt geupgrade met nieuwe features. Ondertussen zijn we al 5-6 generaties verder en de Cartel is de keuze van de pro's van Burton. De Cartel zit qua stijfheid tussen de Malavita en Diode en heeft een flexrate van 7/10. Een lekker stijve unit dus en met de re:flex uitvoering ook super in te zetten op niet Burton snowboards.

Kenmerken Burton Cartel

Medium-stijve Flex
Helpt bij snelle, technische manoeuvres, zelfs bij hoge snelheden. Zeer geschikt voor carven in de bergen, krachtig freeriden en opladen door het terreinpark.


Baseplate
Single-Component 45% Kort glasvezel / Nylon Composiet Lichtgewicht Re:Flex™
Eén materiaal door het hele materiaal zorgt voor een consistente respons en gevoel voor terreinoverheersing. Koolstofprestaties zonder uw creditcard te doden.


Re:Flex™ Binding System
Biedt meer flex, gevoel en demping dan traditionele bindingen, in een pakket dat universeel compatibel is met alle huidige montagesystemen, inclusief 4x4, 3D® (via Burton Rider Service) en de Channel®. De geminimaliseerde, gevulde basisplaat met Living Hinge™ schijf vermindert het gewicht en de druk van de binding, terwijl de binding ook vrij kan buigen voor een meer natuurlijke flex van je board.


Re:Flex™ AutoCANT FullBED Cushioning System met B3 Gel
Dual-density EVA zet je schoen automatisch in een natuurlijke positie, ongeacht de stand van de hoeken voor meer comfort, minder vermoeidheid en meer directe controle over de board.

B3 Gel - Dezelfde demping als in Burton's high-end laarzen voor een ultieme demping die is samengesteld om herhaaldelijke schokken te weerstaan zonder af te breken of te verharden bij koude temperaturen.


Highback
Single Component Construction
De eenvoud van een hi-back uit één stuk betekent onmiddellijke respons. Met behulp van Burton's boek met materiaalgeheimen kunnen ze het totale flexprofiel manipuleren - van boterachtig tot responsief.


Zero-Lean Canted Hi-Back Design
Je benen gaan niet recht omhoog, en je hi-backs ook niet. Dit ergonomische ontwerp volgt de natuurlijke contouren van je linker- en rechterbenen voor maximale controle en comfort. Riders die de voorkeur geven aan een meer speels en ontspannen gevoel zullen het Zero Forward Lean ontwerp op geselecteerde hi-backs lekkerder vinden. Zoals altijd, kun je nog steeds kiezen om naar voren te crank 'em voor een snellere controle bij het snijden of het berijden van ijzige halfpipes.


Living Hinge™
Deze exclusieve technologie elimineert hardware en gewicht, maar stelt u in staat om uw Forward Lean en hi-back rotatie onafhankelijk van elkaar aan te passen.


DialFLAD™
Hoe hoger de Forward Lean hoek op je hi-back, hoe sneller je hielrand draait. Crank 'em forward voor ijzige hits in de pijp, of back 'em off voor jibbing.


Straps
Hammockstrap™ 2.0 - Alles wat Burton's teamrijders leuk vinden aan de Hammockstrap, maar dan in combinatie met Smooth Glide™ gespen voor een verminderd profiel en een comfortabelere pasvorm.


Flex Slider
Maakt het omsnoeren tot een fluitje van een cent met een strategisch uitgerekte scharnierzone, waardoor de hielband volledig open kan buigen en vallen. Dankzij de wetenschap van geforceerde moleculaire uitlijning is de Flex Slider ook ongelooflijk sterk.


Gettagrip Capstrap™
Grippy rubber wikkelt de respons rond de teen van de laars voor een vergrendelde pasvorm en drukloos comfort.


Buckels
Dual-Component Smooth Glide™ Buckels - Voel hoe gemakkelijk het knikken kan zijn met de meest betrouwbare gespen in de industrie. De verbeterde prestaties van het ontwerp met twee componenten biedt een polycarbonaat loop voor een verbeterde levensduur van de rateltong. Alle gespen zijn voorzien van aluminium hendels en stalen onderstellen voor kracht waarop u kunt vertrouwen.


Extra functies
- Hergebruikte materialen om afval te verminderen
- Compatibel met alle belangrijke montagesystemen