Geen producten gevonden...
Anon M3 Skibril

De Anon M3-bril heeft de Magna-Tech® Quick Lens Change-technologie, met 18 krachtige neodymium magneten om het vervangen van de lens gemakkelijker dan ooit te maken. Cilindrische lenstechnologie biedt een maximaal gezichtsveld zonder vervorming, terwijl de SONAR-lenstechnologie van ZEISS het contrast verbetert voor de best mogelijke definitie en terreinherkenning. De Magnetic Facemask Integration (MFI®) sluit het gezichtsmasker van Anon perfect af met de skibril (afzonderlijk verkrijgbaar). Volledige lventilatie door middel van lucht ventilatie kanalen zorgt voor maximale luchtstroming voor helder, mist vrij zicht onder alle omstandigheden.

VLT (Visible Light Transmission) is een meting die het percentage licht aangeeft dat door de lens komt en je ogen bereikt. Een volledig heldere lens voor donkere omstandigheden heeft meestal ongeveer 50-90% VLT en een zeer donker gekleurde lens met spiegel voor zonnige omstandigheden kan tot 20% VLT hebben. De meeste allround lenzen worden tussen 20% en 50% gevonden.

Sonar by ZEISS Lens Technology
SONAR by ZEISS-technologie in deze lens zorgt voor ultiem contrast en helderheid, waardoor u de best mogelijke definitie en terreinherkenning krijgt.

De Anon M3 skibril in het kort

Completer dan dit komen ze niet. De M3 wordt geleverd met een geïntegreerd gezichtsmasker, een reserve lens voor slecht weer, een hard goggle case en een microfiber bag om de bril extra te beschermen en schoon te maken. De Anon M3 MFI is een bril met een frame hoogte van 93mm dus gegarandeerd veel zicht. De lens is bevestigd met Magnatech, wat zoveel inhoudt als 9 magneten die de lens op zijn plek houden. Ook tijdens een crash? Ja ook tijdens een crash. Een lens verwisselen is zeer gemakkelijk. De bril is geschikt voor brildragers en de cylindrische lens geeft een ongekend zichtveld. 

Wat biedt de Anon M3 Skibril

Kenmerken Anon M3
- Magna-tech
- Quick lens change technology
- MFI technology patent pending
- Outlast Fog management face fleece
- No-slip Silicone strap
- Wall-to-wall vision
- Over the glasses compatible
- Anon. Cylindrical lens technology
- Triple layer face foam
- ICT (integral clarity technology)
- Full perimeter channel venting
- Light weight thermoplastic
- Polyurethane frame

Wat zit er bij de zending
- MFI facemask
- Hoofdlens
- Extra spare lens
- Nylon compression molded goggle case
- Microfiber goggle bag