Top merken zoals Oakley, Burton, Goldbergh & Volcom vindt je bij Eurofuncenter

In dit overzicht vind je al onze topmerken zoals: Anon, Burton, Capita, Jones Snowboards, Goldbergh, Oakley, Spy Goggles, Salomon, Volcom en Atomic. Natuurlijk hebben we er meer. Kijk gerust rond en laat je inspireren door ons aanbod!

Top merken zoals Oakley, Burton, Goldbergh & Volcom vindt je bij Eurofuncenter

Eurofuncenter is een brandstore en als zodanig werken wij met alleen A merken. Dit omdat we daarin verzekerd zijn van een goed product & goede followup in geval van garanties of problemen. In dit merken segment maken we een keuze waarvan wij denken dat deze aan zullen slaan bij onze klanten. We kunnen en willen nu eenmaal niet alles aanbieden van de merken.

Ook in de bekende merken zijn er producten die bij ons het predicaat YeahYeahYeah! krijgen, maar ook items die het predikaat hmmm krijgen. Daarin maken we een weloverwogen keuze met jou als klant in gedachten. Kan iemand er op weg, biedt het de performance die we zelf zoeken etcetera etcetera. Allemaal criteria die we bekijken bij het opnemen van bepaalde items.

Wat betekent het voor jou!
Dat we niet alles aan kunnen bieden. Maar van wat we hebben weten we zeker dat je daarmee super uit de voeten kan zowel op de berg als op het water. Mocht je toch echt dat ene willen hebben wat we niet voorradig hebben dan gaan we ons best doen om het voor elkaar te krijgen voor je. Laat het ons weten en we gaan aan de slag voor je.