Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Windsurfset Rocket AST 2018 + Ga-Sails Pilot 2018
-33% KORTING

Tabou Boards Windsurfset Rocket AST 2018 + Ga-Sails Pilot 2018

€2.417,00 €1.629,00
Bestel de Tabou Rocket Ast + Ga-Sails Pilot eenvoudig en veilig bij Eurofuncenter. Vragen over dit product, neem gerust contact op. Voor 16.00 besteld is snelle bezorging: 1 - 2 werkdagen. Vanaf 50 euro geen verzendkosten in Nederland en België.
Maattabel
Onze service.
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
  M.u.v surfboards en gieken.
 • Snelle bezorging: 1 - 2 werkdagen.
  Of gratis afhalen in één van onze winkels.
 • Retourneren binnen 30 dagen.
  Gratis in onze winkels.
 • 4 Echte winkels!
  Zevenhuizen - Alblasserdam - Brouwersdam - Oostvoorne
Beschrijving

Tabou Windsurfset Rocket AST 2018 + Ga-Sails Pilot 2018

Board:
De Tabou Rocket is een sportief freeride board met goede planeer en gijp eigenschappen. Snel en controleerbaar op hogere snelheden maakt het board geliefd bij freeride windsurfers over de hele wereld. Dus kun je planeren met een windsurfplank dan is de Rocket een perfecte stap om te maken. Met dit board ben je niet snel uitgespeeld. De Tabou Rocket wordt geheel compleet geleverd met vin en voetbanden.

Zeil:
In deze set wordt het board geleverd met de Ga-Sails Pilot. Dit zeil is erg licht en perfect om je windsurftechnieken weer op te pakken of verder uit te bouwen. Gijpen en waterstarten is kinderspel met dit zeil. Mocht je al wat verder zijn met windsurfen dan raden we je de windsurfset met de Ga-Sails Matrix aan. De bijgeleverde mast is een Carbon Technospar (2-delig) met een Constant-Curve. De North giek is meer dan stijf genoeg voor een optimale controle over Ga-Sails Pilot. 

Wat voor maat board  / zeil heb ik nodig:

Je gewicht +100 liter:
Ideale plank om het windsurfen te leren ontdekken. Je kunt gemakkelijk je zeil optrekken en het board is heel stabiel.

Je gewicht +60 liter: 
Voor de eerste stappen bij het leren van het planeren en gijpen.

Je gewicht +40 liter: 
Voor een sportieve surfervaring bij lage windsnelheden en waar je nog gemakkelijk het zeil kan optrekken via het ophaalkoord.

Je gewicht +20 liter: 
Voor een sportieve vaarervaring met een goede beheersing van het gijpen, waterstarten en een goed boardgevoel. Dit is eerder een board voor "medium wind" met zeer goede planeer & controle verhoudingen. Het zeil optrekken via het ophaalkoord op een dergelijk board, zal een goed evenwichtsgevoel vereisen.

Je gewicht +10 liter: 
Voor sportieve vaarervaringen voor windsurfers van een hoger niveau die op zoek zijn naar een plank met een goede beheersbaarheid en performance bij wat "stevigere wind". Met dit volume zal je niet meer met 3 bft kunnen varen!

Welke maat windsurfzeil moet ik hebben:
Hoe meer wind er staat, hoe kleiner het zeil wordt. Een en ander is natuurlijk ook afhankelijk van je postuur (gewicht) en met welk board volume je gaat varen. Maar door de bank genomen zal iemand van 85kg op een board van 125 liter en met een zeil van 6.2 vierkante meter met een ruime windkracht 4 prima uit de voeten kunnen op het water.

Bijgeleverde accessoires: 

- Carbon Technospar mast (2-delig)
- North giek
- 30 cm verlenger met Quick Release
- Baseplate
- Ophaalkoord

Merk / Type
Type windsurfer
Volume
Lengte
Breedte
Gewicht volgens fabrikant
Aantal voetbanden 4
Inclusief vin(nen) Ja
Aanbevolen zeiltype
Aanbevolen zeilmaat