Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Windsurfset Rocket AST 2018 + Gaastra Hybrid Yellow 2018
-34%

Tabou Boards Windsurfset Rocket AST 2018 + Gaastra Hybrid Yellow 2018

€2.547,00 €1.689,00
Bestel vandaag de Gaastra Rocket Ast 2018 + Hybrid Yellow 2018 in onze webshop. Of kom naar één van onze winkels en laat je adviseren over dit product van Gaastra.
Maattabel
Onze service.
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
  M.u.v surfboards en gieken.
 • Snelle bezorging: 1 - 2 werkdagen.
  Of gratis afhalen in één van onze winkels.
 • Retourneren binnen 30 dagen.
  Gratis in onze winkels.
 • 4 Echte winkels!
  Zevenhuizen - Alblasserdam - Brouwersdam - Oostvoorne
Beschrijving

Tabou Rocket 2018 + Gaastra Hybrid Yellow 2018

Ultieme allround set!

De Rocket........... wie kent hem niet?
Al jaren een van de meest succesvolle boards in de hele wereld! De Rocket staat bekend als het meest betrouwbare, easy to use, freeride board. Iedereen gaat knalhard op dit board met heel veel controle! Dat is het geheim van de Rocket. Al jaren weet shaper Fabien Vollenweider zijn Rockets te verbeteren, sneller te maken, makkelijker te laten gijpen zonder ooit het easy to use uit het oog te verliezen.

Nieuwe generatie Rockets.......... de VW Golf is ook niet meer de Golf van jaren geleden! Dat is ook precies wat er met de Rockets gebeurt. Ieder jaar vervangt Fabien de helft van de shapes zo gaan modellen dus altijd 2 jaar mee.   

De AST is de meest robuuste bouwwijze, vergelijkbaar met de ES versie van JP of de HRS van FAnatic

De Gaastra Hybrid lijn is werkelijk een unieke uitvinding! De maten 3.7 t/m 4.7 performen als een volwaardig wave zeil, licht, goed controleerbaar en snel planeren. Duurzaam door gebruik van X Ply en fiberglass latten. De midden maten 5.2 t/m 6.4 zijn echte Bump& Jump zeilen met 5 latten een hoge snelheid gecombineerd met een lichte handling en een hoge stabiliteit.  Combinatie van glass en tubelatten zorgen voor extra stabiliteit. Het full Xply venster geeft extra duurzaamheid. De grotere maten 6.7 t/m 8.2 hebben 6 latten en een echt freeride profiel. Goed snel aanplaneren en heel veel stabiliteit en controle!

Hierbij de specs en kijk met hoe weinig masten je afkunt!