GRATIS BEZORGING VANAF € 50,-•
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
GRATIS BEZORGING VANAF € 50,-•
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

Lekker een nieuw snowboard zonder aankooprisico!

Hé snowboarder! Zonder risico een nieuw board aanschaffen?

Zie je ook door de bomen het bos niet meer?
Wil je geen kat in de zak kopen?
Ben je bang het verkeerde te kiezen?
Zoek je gewoon bevestiging van je keuze?
Koop nu met de unieke No Risk Aankoop Garantie.

Probleem:

Je gaat op wintersport en je wilt graag een nieuw snowboard kopen. Je hebt alle reviews gelezen, vrienden en vriendinnen geraadpleegd maar je twijfelt. Het is een flinke investering en je bent bang dat je toch niet de juiste keuze maakt. Logisch!

Oplossing!

Laat ons je helpen met het maken van de juiste keuze en leg het risico bij ons! Wij gaan deze verantwoording niet uit de weg. Wij weten wat we adviseren!

Hoe doen we dat dan online?

Je wilt online bestellen. Ook geen probleem. Bestel de ski van je keuze en voordat we deze ski klaar maken en versturen bellen we je op om de keuze kort met je te bespreken. Dat hoeft zeker niet lang te duren want het is geen raketwetenschap. Als blijkt dat je vervolgens ook de juiste keuze gemaakt hebt dan pakken we de boel in en versturen we het pakket MET een No Risk Garantie Certificaat erbij.

Mochten wij vinden dat je niet de juiste keuze maakt dan zullen we een aantal betere alternatieven aangeven. Uiteraard staat het je vrij toch voor jouw keuze te gaan, maar sturen wij dan niet het NO Risk Garantie Certificaat mee en kun je dus geen gebruik maken van deze Unieke Garantie.

Waar komt onze kennis vandaan?

Onze kennis komt niet alleen uit folders, testen in bladen of van merk websites. Wij gaan veel verder! Alle ski's en snowboards zijn door ons zelf uitgeprobeerd en beoordeeld. Maar...........niet alleen door ons eigen team! Dit doen wij ook 1 x per jaar samen met een heleboel klanten die het leuk vinden om met ons mee te gaan Saas Fee Testreis. Tientallen skiërs en boarders van alle niveaus zonder productkennis of prijsinformatie zijn naar hartenlust 4 volle dagen alles aan het uitproberen wat het seizoen erop pas op de markt komt, en wij zijn erbij! Op basis van deze meningen en onze eigen mening wordt onze collectie samengesteld! Daarom durven wij gewoon 100% NO Risk Garantie te geven op ski's en snowboards.

Wat houdt de No Risk Garantie in:

Je gaat op vakantie met je nieuwe speeltje, we hopen dat het zo uitpakt als we bedacht hebben en dan horen wij niet van je (wellicht alleen positief op kiyoh.nl) Mochten de ski’s of het snowboard echter toch niet helemaal naar wens zijn, dan neem je binnen een week na je vakantie contact met ons op (telefonisch of per email). We bespreken je bevindingen en kiezen een ander product uit. Je oude ski’s of snowboard nemen wij terug en schrijven daarop 15% af. Dus koop je een ski of board voor € 400,00 dan schrijven wij daar € 60,00 op af. Fair deal? Een betere krijg je nergens!

De kleine lettertjes

Die zijn er niet. Alles staat hierboven.

Klik op de oranje tab rechts voor het invulformulier.
Je krijgt van ons binnen een dag je advies op maat!

[powr-form-builder id=cc652fbd_1545222057]

Heb je al een account

Dan kun je hieronder inloggen of een account aanmaken

Hoe bereik je onze klantenservice

Bel ons

Kies 1 voor Zevenhuizen
en Oostvoorne een 3

0031852733311

E-Mailadres

Stuur je vraag per email.
Wij antwoorden binnen een dag.
Een beller is sneller ;-)

Email us

Social media

Wij zijn heel sociaal!

9Review LogoWij scoren een 9 op Kiyoh

Eurofuncenter

Strandweg 29 en aan het Oostvoornse Meer 3
Zevenhuizen of Oostvoorne
Nederland Bekijk op Google Maps

NL8224.10.412.B01
24334262