BOARDEN & SKIËN ALS EEN BAAS!

Het is alweer even geleden voor de meesten dus tijd voor wat opfriswerk. Boarden (en skiën) als een Baas organiseren wij weer met Snowpepper uiteraard. Vrienden van de show. We leren je in 5 avonden technisch veel beter snowboarden en skiën. We gaan of van het hard (soms een beetje ongecontroleerd) naar beneden roetsjen en werken naar mooie stylistische ge carvde bochten! Sneller en met controle! Je zult met veel meer zelfvertrouwen op wintersport gaan en ook veel meer plezier hebben! Ofwel je gaat Boarden als een Baas!     

Data en tijdstip

Avond 1 op 4 november
Deze avond wordt gebruikt om kennis te maken, lekker in te boarden, groepen indelen, uitleg lesmethodiek/doel en eerste instructies
Avond 2 op 11 november
Avond 3 op 18 november
Avond 4 op 25 november
Testavond op 2 december

Testavond op 2 december

De commerciële avond ;-) Inmiddels ben je zover dat je echt de verschillen tussen de verschillende boards/bindingen heel goed kunt voelen en ervaren. Dan leer je ook welke type ski/board/merk het beste bij jou past. Voor deze avond hebben wij weer een aantal van onze merken uitgenodigd om met hun spullen te komen! Superleuk en ook weer leerzaam!   

Waar?

Donderdagavond Snowworld Zoetermeer
Start 21.00 uur (of 20.30 indien mogelijk met eventuele Corona maatregelen)
Einde 23.00 uur

Kosten

Deelname clinics en testavond exclusief toegang slechts 80 EUR. Let op wij kunnen geen geld restitueren bij een gemiste les.

Voor toegang dien je zelf te zorgen, wij adviseren een maandkaart te kopen die ingaat op 2 november voor 105 EUR en dan kun je buiten de 5 avonden ook nog zelf zoveel gaan als je wilt. Kijk voor alle prijzen en aanbiedingen op snowworld.com (https://www.snowworld.com/zoetermeer/nl/skibaan). Meld je eerst aan voor de clinics en dan zullen we aangeven wanneer de kaarten geregeld moeten worden. 

In verband met Corona maatregelen moeten we tijdssloten reserveren. Voor elke gemiste les krijg je 50% retour van de trainingskosten, zo kan elke week met dezelfde groep getraind worden en is de kwaliteit van de training gegarandeerd maximaal!

Trainers

Snowpepper werkt met zeer ervaren trainers, bijna allemaal uit de wedstrijdsport o.l.v. Pepijn van Schijndel, snowboard bondscoach, gespecialiseerd in carve technieken en racen.

Corona maatregelen

Wij volgen de richtlijnen van de overheid op het gebied van sport en onderhouden nauw overleg met Snowworld, check https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport. Indien bij onvoorziene (tijdelijke) sluiting wegens Corona trainingen niet door kunnen gaan is Snowworld verantwoordelijk voor de rechten en plichten op toegang bij aanschaf van een van de toegangskaarten. De ervaring is dat de resterende periode tegoed blijft.

Aanmelden doe je via onderstaand formulier

[powr-form-builder id="6d43cf16_1634211461"]