SKI KLEDING

SKI KLEDING

Voor technische en warme skikleding ben je bij Eurofuncenter aan het juiste adres. Ons assortiment is geschikt voor dames en heren. Skibroeken, ski-jassen, accessoires en ski ondergoed van merken zoals 8848, Goldbergh, DC, Rehall, Quiksilver, Roxy, Lutha, Picture Organic, Protest en Icepeak. Wij helpen je graag met je nieuwe wintersport uitrusting. Hier een puntje van aandacht op waarvan wij denken dat je op moet letten bij de aankoop van je nieuwe ski-jas of broek.

Waterkolom en ademendheid. Een redelijke waterdichtheid begint bij 5000mm waterkolom en omdat je graag de warme lucht af wil voeren is het fijn dat de stof kan ademen, en toch waterdicht is. Ook daarin is 5000mm ademendheid een minimale vereiste tijdens de wintersport. In de regel geldt dat hoe hoger de waterkolom en ademendheid, hoe duurder de jas of broek wordt, gewoon omdat de stof duurder is die wordt toegepast. Het summum van waterdichtheid zijn jassen en broeken gemaakt van Gore Tex®.

Skikleding kopen

Heb je selectie gemaakt dan kun je dit natuurlijk gemakkelijk online bestellen in onze webshop. Twijfel je nog over de aanschaf dan kun je natuurlijk ook even langskomen in de winkel. Onze adviseurs helpen je gaar aan de ideale set. Goldbergh staat voor luxe en kwaliteit speciaal gericht op dames. DC is een stoer kledingmerk uit de USA en heeft zijn roots verdiend in het skate- en snowboarden. Rehall is een ski- en snowboardkleding merk wat in Nederland ontworpen wordt. Stoere ontwerpen en dito kleuren zorgen al jaren voor een fris beeld op de pistes. Quiksilver heeft geen introductie nodig. Dit van origine surfmerk maakt al jaren de kleding voor onder andere snowboarders als Travis Rice, waarbij functionaliteit voorop staat. Roxy is de vrouwelijke variant van Quiksilver en maakt al jaren coole kleding voor de actieve wintersportster. Picture Organic is een betrekkelijk nieuw merk uit Frankrijk waar Eco productie hoog in het vaandel staat. Er wordt veel gebruik gemaakt van gerecyclede materialen en stoffen. Picture is opvallend en geschikt voor zowel de skiër en snowboarder. Icepeak is een Zweeds merk wat skikleding maakt met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Wintersportkleding voor dames:
- Skibroeken
- Ski jassen
- Truien
- Skipullies
- Thermo ondergoed

Wintersportkleding voor heren:
- Skibroeken
- Ski jassen
- Truien
- Skipullies
- Thermo ondergoed