Retourneren

Retourneren van je order

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 3,95 per pakket, u kunt daarvoor de bijgevoegde retoursticker gebruiken. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@eurofun.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Simpel retourneren

Het retourneren hebben we simpel gemaakt. Bij elke bestelling vindt je een retourlabel. Mocht je je spullen willen retourneren dan is het sticker erop en afgooien bij een postkantoor. Na binnenkomst krijg je je geld terug min 3,95 verzendkosten voor het retourneren (Flat rate). In het geval van surfplanken, gieken en ander groot materiaal neem even contact op. Dan zoeken we een oplossing.

Onze retour procedure opgesomd:
1. Retoursturen van je aankoop is niet gratis, maar we rekenen je het netto bedrag door wat wij kwijt zijn aan het retoursturen van het pakketje en dat is €3.95
2. Bij de zending zit een formulier en een retoursticker. Bij retour sturen graag de sticker op de doos plakken en formulier voorzien van de gevraagde info. 
3. Afgooien bij de post. De verzendkosten zijn dan al betaald door ons, dus je hoeft verder niks te doen.
4. De verzendkosten worden verrekend met de refund van het aankoopbedrag.

 

  Download hier het retourformulier