Retourneren van je order

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Dus bij elkaar 30 dagen de tijd om je aankoop te ontbinden.


Simpel retourneren

Het retourneren hebben we simpel gemaakt. Bij elke bestelling vindt je een retourlabel. Mocht je je spullen willen retourneren dan is het sticker erop en afgeven bij een PostNL punt. Na binnenkomst krijg je je geld terug minus de 3,95 verzendkosten voor het retourneren (Flat rate). In het geval van surfplanken, gieken en ander groot materiaal neem even contact op. Dan zoeken we een oplossing.

Onze retour procedure opgesomd:
1. Retoursturen van je aankoop is niet gratis, maar we rekenen je het netto bedrag door wat wij kwijt zijn aan het terug ontvangen van het pakketje en dat is €3.95. 
2. Bij de zending zit een formulier en een retoursticker. Bij retour sturen graag de sticker op de doos plakken en formulier voorzien van de gevraagde info. Hierin is naam en bestelnummer verplicht. De rest is optioneel!
3. Afgeven bij een PostNL punt. De verzendkosten zijn al betaald door ons, dus je hoeft verder niks te doen.
4. De verzendkosten worden verrekend met het terugstorten van het aankoopbedrag.

Rekenvoorbeeld: De kosten à € 3,95 worden ingehouden op het te retourneren bedrag. Bijvoorbeeld: heb je iets besteld t.w.v. € 100,00 en stuur je dat retour naar ons, dan ontvang je € 96,05 terug van ons via dezelfde betaalmethode als bij je aankoop.

Bovenstaande procedure geldt alleen voor bestellingen uit Nederland. Klanten uit het buitenland dienen zelf voor het retoursturen de retourkosten van de bestelling te zorgen. Of het pakketje in Nederland bij een Nederlands postkantoor afgeven.


Omruilen?

Het is helaas niet mogelijk om online aankopen te ruilen. Artikelen kan je ruilen door de bestelling te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen via de website. Omruilen in een van de winkels is natuurlijk geen probleem.


Afgeven in één van onze winkels

>Je kunt het ook GRATIS afgeven in één van onze vestigingen. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Wij zullen na ontvangen van het product vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten.


  Download hier het retourformulier