Retourneren van je order

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. De kosten voor het retour sturen van jouw adres naar Eurofuncenter zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen € 3,95 per pakket en wordt verrekend met het bedrag van je bestelling. Je kunt daarvoor de bijgevoegde retoursticker gebruiken.

Je mag het ook GRATIS afgeven in één van onze vestigingen. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Wij zullen na ontvangen van het product vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten, mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Simpel retourneren

Het retourneren hebben we simpel gemaakt. Bij elke bestelling vindt je een retourlabel. Mocht je je spullen willen retourneren dan is het sticker erop en afgooien bij een Nederlands postkantoor. Na binnenkomst krijg je je geld terug minus de 3,95 verzendkosten voor het retourneren (Flat rate). In het geval van surfplanken, gieken en ander groot materiaal neem even contact op. Dan zoeken we een oplossing.

Onze retour procedure opgesomd:
1. Retoursturen van je aankoop is niet gratis, maar we rekenen je het netto bedrag door wat wij kwijt zijn aan het retoursturen van het pakketje en dat is €3.95. 
2. Bij de zending zit een formulier en een retoursticker. Bij retour sturen graag de sticker op de doos plakken en formulier voorzien van de gevraagde info. 
3. Afgeven bij de PostNL. De verzendkosten zijn dan al betaald door ons, dus je hoeft verder niks te doen.
4. De verzendkosten worden verrekend met de refund van het aankoopbedrag.

Bovenstaande procedure geldt alleen voor Nederlandse klanten. Klanten uit België dienen zelf voor het retoursturen de retourkosten van de bestelling te zorgen. Of het pakketje in Nederland bij een Nederlands postkantoor afgeven.
 

  Download hier het retourformulier