Retourneren van je bestelling

Het annuleren van je online bestelling is mogelijk binnen 14 dagen na verzending van de bestelling. (je hebt 14 dagen de tijd om te annuleren en dan 14 dagen de tijd om het retour te sturen, dus bij elkaar ruim 30 dagen) Je vindt de verzenddatum op geleverde factuur en kassabon. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld. Alleen mogelijk bij ongebruikte artikelen.

Onze retour procedure:
1. Retoursturen van je aankoop is voor eigen rekening. Terugbrengen in een van onze winkels is gratis! 
2. Gebruik voor het terugsturen van je bestelling eventueel het papieren retour-formulier. Dan kunnen we je retour het snelst afhandelen. Het artikel dient ten allen tijde ongebruikt te zijn en verpakt in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje of sticker. Het passen van kleding of wetsuit zien we niet als gebruik, een kite oppompen en er een dag mee varen wel...
Eventueel kun je ook door aanmaken van een account via ons systeem je retour aanmelden. Bij binnenkomst van de goederen kunnen we deze snel verwerken. Lever wel de originele factuur of kassabon retour. Dan weten we ook van wie het komt.
3. Het retourpakket kunt u afgeven op het postkantoor.
Retouradres: Eurofuncenter - Strandweg 29 - 2761 DM - Zevenhuizen

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het onjuist invullen van foutieve NAW-gegevens (Naam, adres, woonplaats) waardoor bestellingen juist afgeleverd kunnen worden.

Eurofuncenter behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren wanneer het product door jouw toedoen is beschadigd. Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van Eurofuncengter schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van u te wijten is of anderszins voor jouw risico komt, zal Eurofuncenter je hiervan schriftelijk (via brief of e-mail) in kennis stellen.

Wanneer de retourzending in goede staat is ontvangen wordt het bedrag binnen 7 werkdagen bijgeschreven op de rekening waarmee je hebt betaald.


Ruilen?

Stuur je bestelling retour en bestel het nieuwe product op onze website. Omruilen in een van de winkels is natuurlijk geen probleem.


Afgeven in één van onze winkels

>Je kunt het ook afgeven in één van onze vestigingen. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Wij zullen na ontvangen van het product vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten.


  Download hier het retourformulier