SNEL VERZONDEN
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
SNEL VERZONDEN
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

Retourneren

SIMPEL & SNEL!


Tijdens de opheffingsuitverkoop wordt er een uitzondering op de regel dat bestelde spullen niet meer terug gestuurd kunnen worden. Tijdens de opheffingsuitverkoop rekenen we ook verzendkosten. Er wordt niet gratis verstuurd!


Het retourneren van producten is mogelijk tot 30 dagen na ontvangst. Je hebt 15 dagen de tijd om het artikel te bekijken en/of te passen, tenzij anders vermeld. Het retour artikel dient ten allen tijde ongebruikt te zijn en verpakt in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje of sticker. Het passen van kleding of wetsuit zien we niet als gebruik, een kite oppompen en er een dag mee varen wel... Retourneren is dus alleen mogelijk bij ongebruikte artikelen. Daarna heb je nog 15 dagen de tijd om het naar ons te sturen. Check hieronder onze procedure.

Onze procedure:

Onze retourservice gaat via de DPD. Het label wat u elf kunt genereren werkt dan ook alleen met deze koerier. Na uitprinten van het label en inpakken van de retourzending dient u deze zelf af te geven bij een DPD Punt bij u in de buurt.

1. Om een retourlabel van DPD te krijgen vul je je gegevens in op het formulier op deze pagina. Enige wat je nodig hebt is een postcode en je bestelnummer. Zodra je alles hebt ingevuld krijg je vanuit het systeem een verzendlabel opgestuurd in je mailbox (check ook de clutter of spam).

2. De kosten voor het retourneren in Nederland zijn € 6,75. Deze retourkosten houden wij in op het terug te storten bedrag. Het bedrag van de geretourneerde artikelen kun je binnen 14 werkdagen op je rekening verwachten. Terugbrengen in de winkel is natuurlijk gratis. In dat geval wordt ook het geld teruggestort op je rekening waarvan je betaald hebt. 

3. Het retourpakket kun je afgeven bij een DPD Servicepunt en je hoeft daar niks te betalen.
Wanneer de retourzending in goede staat is ontvangen wordt het bedrag min de verzendkosten van 6,75 binnen 7 werkdagen bijgeschreven op de rekening waarmee je hebt betaald. 


Product te klein of te groot en je wilt ruilen?

Stuur je bestelling retour en bestel het nieuwe product op onze website. Je kunt hiervoor ook het retourzending formulier gebruiken. De kosten voor het verzenden zijn ook € 6,75. Omruilen in een van de winkels is natuurlijk geen probleem en gratis.


Afgeven in één van onze winkels

Je kunt het ook terugbrengen in één van onze winkels. Wij zullen na ontvangen van het product vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten.

Strandweg 29 - 2761 DM Zevenhuizen - T. 085 273 33 11 - [email protected]
Noordoever-Oostvoornse Meer 3 - 3233 NC Oostvoorne - 085 273 33 11 - [email protected]

 

Heb je al een account

Dan kun je hieronder inloggen of een account aanmaken

Hoe bereik je onze klantenservice

Bel ons

Kies 1 voor Zevenhuizen
en Oostvoorne een 3

0031852733311

E-Mailadres

Stuur je vraag per email.
Wij antwoorden binnen een dag.
Een beller is sneller ;-)

Email us

Social media

Wij zijn heel sociaal!

9Review LogoWij scoren een 9 op Kiyoh

Eurofuncenter

Strandweg 29 of Oostvoornse Meer 3
Zevenhuizen of Oostvoorne
Nederland Bekijk op Google Maps

NL8224.10.412.B01
24334262