SIMPEL & SNEL!

Het retourneren van producten is mogelijk tot 30 dagen na ontvangst. Laat ons binnen 15 dagen weten dat je je bestelling wilt retourneren. Je hoeft hiervoor geen reden op te geven
(maar we zouden het wel fijn vinden). Nadat je ons hebt laten weten dat je je bestelling wilt retourneren heb je nog 15 dagen de tijd om het terug te sturen.

Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld. Het artikel dient ten allen tijde ongebruikt te zijn en verpakt in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje of sticker. Het passen van kleding of wetsuit zien we niet als gebruik, een kite oppompen en er een dag mee varen wel... Retourneren is dus alleen mogelijk bij ongebruikte artikelen.

Onze procedure:

1. Om een verzendlabel van ons te krijgen maak je een account aan in ons systeem om je retour aan te melden. Wil je dat niet, mail dan naar [email protected] en geef door dat je een retour aan wilt melden. Wat wij nodig hebben is het bestel of factuurnummer. Als wij weten van wie het komt kunnen wij bij binnenkomst van de goederen het snel verwerken. De retourlabels werken alleen voor bestellingen gedaan in Nederland. Buitenlandse klanten dienen zelf te zorgen voor een terugzend methode.

2. De kosten voor het retourneren zijn 6,75. Deze retourkosten houden wij in op het terug te storten bedrag. Het bedrag van de geretourneerde artikelen kun je binnen 14 werkdagen op je rekening verwachten. Terugbrengen in de winkel is natuurlijk gratis. In dat geval wordt ook het geld teruggestort op je rekening waarvan je betaald hebt. 

3. Het retourpakket kun je afgeven op het postkantoor en je hoeft daar niks te betalen.
Wanneer de retourzending in goede staat is ontvangen wordt het bedrag min de verzendkosten binnen 7 werkdagen bijgeschreven op de rekening waarmee je hebt betaald. 


Product te klein of te groot en je wilt ruilen?

Stuur je bestelling retour en bestel het nieuwe product op onze website. Omruilen in een van de winkels is natuurlijk geen probleem.


Afgeven in één van onze winkels

>Je kunt het ook afgeven in één van onze winkels. Wij zullen na ontvangen van het product vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten.

Strandweg 29 - 2761 DM Zevenhuizen - T. 085 273 33 11 - [email protected]
Noordoever-Oostvoornse Meer 3 - 3233 NC Oostvoorne - 085 273 33 11 - [email protected]


  Download hier het retourformulier