Retourneren van je bestelling

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Dus bij elkaar 30 dagen de tijd om je aankoop te ontbinden.


Gratis Retourneren

Het retourneren hebben we simpel gemaakt. Bij elke bestelling vindt je een retourlabel. Mocht je je spullen willen retourneren dan is het sticker erop en afgeven bij een PostNL punt.  In het geval van surfplanken, gieken en ander groot materiaal neem even contact op.

Onze retour procedure opgesomd:
1. Retoursturen van je aankoop is gratis. 
2. Bij de zending zit een formulier en een retoursticker. Bij retour sturen graag de sticker op de doos plakken en formulier voorzien van de gevraagde info. Hierin is naam en bestelnummer verplicht. De rest is optioneel!
3. Afgeven bij een PostNL punt. De verzendkosten zijn al betaald door ons, dus je hoeft verder niks te doen.

Bovenstaande procedure geldt alleen voor bestellingen uit Nederland.


Retourneren van artikelen gekocht in de SALE!!!

LET OP! We hebben voor online SALE aankopen de spelregels voor retourneren aangepast! Terugbrengen in één van de winkels is gratis. Terug sturen mag ook alleen berekenen wij
€ 7,50 per artikel voor handelings kosten.


Ruilen?

Stuur je bestelling retour en bestel het nieuwe product op onze website. Omruilen in een van de winkels is natuurlijk geen probleem.


Afgeven in één van onze winkels

>Je kunt het ook afgeven in één van onze vestigingen. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Wij zullen na ontvangen van het product vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten.


  Download hier het retourformulier