Betalen van je bestelling

Ja, betalen moet ook gebeuren. Gelukkig kan dat bij ons op veel verschillende manieren. Hieronder lees je welke. 

Uw online betalingen via iDeal, Mister Cash of Credit card worden rechtstreeks geregeld via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL). SSL is het gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via Internet.

Onze betaalprovider is Multisafepay. Nadat je op de knop bestellen drukt wordt je omgeleid naar de betaalpagina van Multisafepay. Na betalen kom je automatisch weer terug op onze website in het bedank venster. Zodra de betaling is gedaan ontvangen wij de melding dat de betaling is verwerkt. Vervolgens wordt de bestelling ingepakt en naar het opgegeven adres verstuurd. Wij hebben/krijgen geen inzage in de betaalgegevens en rekeningnummers van onze klanten.

Betaaloptie Kosten Bijzonderheden
iDEAL Gratis - Gemakkelijk en snel betalen. Snel geleverd!
Vooruitbetaling Gratis - In de regel kan dit een paar dagen langer duren voordat wij uw pakket versturen.
Mister Cash (BE) Gratis - Gemakkelijk en snel betalen. Snel geleverd!
PayPal Gratis - Handig met je eigen Paypal account en aankoop verzekerd. Snel geleverd.
Credit Card Gratis - Gemakkelijk en snel betalen. Snel geleverd!

 

 

 

 

 


iDEAL
Heeft u een bankrekening bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers en toegang tot internetbankieren? Dan is betalen met iDeal een veilige en gemakkelijke oplossing om je bestelling bij ons te betalen. Je rekent af in je eigen vertrouwde omgeving. In het betaalvenster kan je aangeven dat je met iDeal wilt betalen. Daarna volg je de instructies op het scherm en doe je dezelfde handelingen welke je normaal ook doet met internetbankieren. Het bedrag is direct van uw rekening afgeschreven en wij krijgen een melding dat de bestelling is betaald. We gaan dan gelijk de bestelling verwerken.


Paypal
Betalen met Paypal gaat gemakkelijk en supersnel, tijdens het bestelproces kies je voor de betaalwijze Paypal. Je wordt doorgeleid naar je Paypal account. Na betaling wordt je bestelling gelijk verwerkt zodat je snel je pakje in huis hebt. Onze Paypal betalingen gaan direct via paypal en niet via multisafepay.


Mistercash (België)
Mistercash is een online betaalsysteem voor onze Belgische vrienden. De betalingen met Bancontact/Mister Cash op het internet zijn volledig beveiligd, meestal door een digipass of kaartlezer. Dat is een veiligheidsmodule die u van uw bank hebt ontvangen als u aan pc-banking doet. Het bedrag is direct van uw rekening afgeschreven en wij krijgen een melding dat de bestelling is betaald. We gaan dan gelijk de bestelling verwerken om te versturen.


Creditcard
Bij ons kunt u betalen met de vernieuwde, nog beter beveiligde methodes van Eurocard/Mastercard Securecode en Verified by Visa. Ook deze betalingen lopen via onze payment service provider Multisafepay. Het bedrag wordt direct verrekend en wij worden door uw bank geïnformeerd, zodat je bestelling dezelfde dag nog kan worden verwerkt. Het kan gebeuren dat een creditcard en landcode niet overeen komt. Wij moeten dan de transactie handmatig goedkeuren. Het kan gebeuren dat wij dan even contact met je opnemen hierover.


Bank- / giro overschrijving
Het te betalen bedrag overschrijven naar onze rekening kan ook natuurlijk. Het is belangrijk dat je in de omschrijving het BEST---- vermeldt, welke je per e-mail ontvangt. Om het bedrag over te maken, gebruik dan onderstaande nummers. Bij deze betaalmethode wordt de zending verzonden zodra het bedrag bij ons op de rekening is bijgeschreven. Doordat er vertraging op het bankverkeer zit, kan dit 1-3 werkdagen duren voordat wij de bestelling kunnen verzenden.


Rembours
U bestelling wordt verstuurd en u betaald aan de bode. Tegenwoordig gaat dit gewoon per mobiele pin apparaat. Kosten voor een rembourzending is 15 euro. 

Bankgegevens:
Eurofuncenter BV - Zevenhuizen (Hoofdkantoor)
Rabobank, Zevenhuizen
IBAN: NL98RABO0385416733
BIC: RABONL2U