Ik heb een bestelling geplaatst?

Allereerst bedankt voor je bestelling bij Eurofuncenter. Wat gaat er nu gebeuren. We gaan zorgen dat jouw bestelde spullen netjes verpakt en snel bij je worden bezorgd. Omdat we meerdere vestigingen hebben, verzamelen we eerst alles bij ons in Zevenhuizen en dan wordt het verzonden. 

Bevestiging
Bevestiging per mail. Je krijgt van ons een aantal mails met daarin de bevestiging van de bestelling, melding van de vervoerder etc. Krijg je die niet. Check dan even je spam mail.

Status van de order:
Deze krijg je door vanuit de vervoerder welke gekozen is. Dat is meestal ergens rond een uur of 12 in de avond. Krijg je de melding niet, dan kan het zijn dat het pakje nog niet is aangeboden. De track en trace wordt verstuurd naar je opgegeven mailadres.

Factuur:
Deze krijg je automatisch van ons gericht aan je opgegeven mailadres.

Nog vragen?
Dan bel je met 085-2733311 of mail naar [email protected]. We proberen je vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Dus is het nu even in de ruststand en wachten op wat komen gaat. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij Eurofuncenter. Misschien kunnen we je overhalen om ons te volgen op onze Facebook pagina. Hier schrijven we onze nieuwtjes en dergelijke.


Verzenden of afhalen

Wij verzenden GRATIS in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg vanaf bestellingen van €50,-. Dit geldt voor Nederland, Belgie, Duitsland en Luxemburg op ons gehele assortiment. Behalve gieken, windsurf- en sup boards. Meer info over de verzendkosten vindt je op onze pagina Levertijd - Verzendkosten

Levertijd: 
Wij hanteren een levertijd van 1-2 werkdagen. Maar in de regel worden bestellingen die voor 16.00 op een werkdag geplaatst worden, dezelfde dag verstuurd. Mochten wij dat niet halen dan krijg je van ons een bericht. Mocht je spoed hebben met je bestelling, geef dat aan in de opmerkingen dan gaan we kijken wat we voor je kunnen doen.

Afhalen
Wanneer je kiest voor afhalen in één van onze vestigingen dan gaan wij zorgen dat de spullen in de desbetreffende vestiging op jouw naam komen te staan. Gezien ons intern transport kan daar wel eens een dagje overheen gaan. Je wordt altijd via de email of telefoon ingelicht wanneer het voor je klaarstaat om opgehaald te worden. Check onze winkelpagina voor de adressen


Retourneren

Het annuleren van je online bestelling is mogelijk binnen 14 dagen na verzending van de bestelling. (je hebt 14 dagen de tijd om te annuleren en dan 14 dagen de tijd om het retour te sturen, dus bij elkaar ruim 30 dagen) Je vindt de verzenddatum op geleverde factuur en kassabon. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld. Alleen mogelijk bij ongebruikte artikelen.

Onze retour procedure:
1. Retoursturen van je aankoop is voor eigen rekening. Terugbrengen in een van onze winkels is gratis! 
2. Gebruik voor het terugsturen van je bestelling aub ook het retour-formulier. Dan kunnen we je retour het snelst afhandelen. Het artikel dient ten allen tijde ongebruikt te zijn en verpakt in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje of sticker. Het passen van kleding of wetsuit zien we niet als gebruik, een kite oppompen en er een dag mee varen wel...
3. Het retourpakket kun je afgeven op het postkantoor of postnl servicepunt.
Retouradres: Eurofuncenter - Strandweg 29 - 2761 DM - Zevenhuizen

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het onjuist invullen van foutieve NAW-gegevens (Naam, adres, woonplaats) waardoor bestellingen juist afgeleverd kunnen worden.

Eurofuncenter behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren wanneer het product door jouw toedoen is beschadigd. Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van Eurofuncengter schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van u te wijten is of anderszins voor jouw risico komt, zal Eurofuncenter je hiervan schriftelijk (via brief of e-mail) in kennis stellen.

Wanneer de retourzending in goede staat is ontvangen wordt het bedrag binnen 7 werkdagen bijgeschreven op de rekening waarmee je hebt betaald.


Retourneren van artikelen gekocht in de SALE!!!

LET OP! We hebben voor online SALE aankopen de spelregels voor retourneren aangepast! Terugbrengen in één van de winkels is gratis. Terug sturen mag ook alleen berekenen wij
€ 7,50 per artikel voor handlings kosten.


Ruilen?

Stuur je bestelling retour en bestel het nieuwe product op onze website. Omruilen in een van de winkels is natuurlijk geen probleem.


Verpakkingsmateriaal

Aangezien wij proberen rekening te houden met het milieu versturen wij zoveel mogelijk in gerecyclede dozen. Het gaat tenslotte om de inhoud toch.


Moet ik nog ergens rekening mee houden...?

Let op met snowboards! Onze ervaring leert dat merken die merken met een flip/flop base nog wel eens voor verrassingen kunnen zorgen. Wij proberen er zo goed mogelijk op te letten dat het juiste plaatje ook matched met wat we opsturen, maar het kan wel eens verschillen. Vraag er specifiek om wanneer je een speciale kleur onderkant wil, dan gaan we ons best doen.


Mijn product is kapotgegaan heb ik garantie...?

Wanneer je bij Eurofuncenter wat besteld dan is het nieuw, ongebruikt en ready to go. Of het moet anders vermeld zijn met zoals bijvoorbeeld met test materiaal. Mocht er onverhoopt wat mis zijn met een product, dan kan je na overleg via +31(0)852733311 of [email protected]het of terugsturen of langs brengen in één van onze vestigingen. Op alle producten zit fabrieks garantie op fabricagefouten. De duur van deze garantie verschilt per leverancier. Geen garantie zijn schades door overmatig of verkeerd gebruikt. Meestal kan je zelf wel bedenken dat een schade wel of niet onder garantie valt. Mocht je twijfelen neem dan contact op. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Je kunt ons gerust bellen, mailen of persoonlijk komen bezoeken als je: 
• Vragen hebt: wij houden niet van onduidelijkheid en nemen die onduidelijkheid graag zo spoedig mogelijk bij je weg. Daarnaast bestaan er géén domme vragen. Geen enkele reden dus om ze niet te stellen. 
• Suggesties: hebt: wij hebben het wiel niet uitgevonden en proberen daarom dagelijks ons aanbod en onze dienstverlening te verbeteren. Jouw input is daarbij van onschatbare waarde. Help ons bij het verbeteren van onze winkels en webshop. Geef je review op Kiyoh.


Ik heb een klacht... wat moet ik doen...

Heb je een klacht vertel het ons. Dan lossen we het samen op! We zijn een organisatie gebouwd op mensen en mensen maken wel eens fouten. Dus schroom niet als je wat dwars zit en meld je met een probleem. Komen we er niet uit, wat dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Mocht dat niet lukken dan kun je voor het ultieme gaan en je klacht aanmelden bij het ODR platform van de Europese Commissie. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via dit platform van de Europese Unie.


Hoe werkt het met mijn betaling?

De prijzen op het moment van bestelling van een artikel zijn van toepassing. Alle prijzen zijn inclusief de wettelijke bepaalde BTW. Je betaling gaat via een beveiligde SSL omgeving. Je kunt eigen betaalmethode kiezen zoals iDeal, Sofort, Mister Cash en VISA. Meer uitleg over hoe onze betalingen werken vindt je op onze pagina betaalmethoden. 


Gegevens Euro Funcenter
Eurofuncenter B.V. (Hoofdkantoor)
Strandweg 29
2761 DM Zevenhuizen
085 273 33 11
BTW-nummer: NL 8224.10.412.B01
KvK-nummer: 24334262

Bankgegevens
Rabobank Zevenhuizen
IBAN: NL98RABO0385416733
BIC: RABONL2U