Aad van den Berg - Eurofuncenter Crew

Aad is de bedenker van het spul. In de tijden dat je over de surfplanken kon lopen over het water startte hij en Hans de Vroedt aan de Zevenhuizerplas Eurosurfing. In de jaren die volgden kwamen er meer funsporten bij dus werd de naam omgetoverd in Eurofuncenter. Naast veel kennis van de windsurfsport hangt Aad ook veel aan de kite en is die niet bang om lekker de poeder in te duiken op zijn snowboard.

Norbert Kramer - Eurofuncenter Crew


Norbert is waarschijnlijk de oudste werknemer van Eurofuncenter en tegenwoordig de businesspartner van Aad. Als oud Worldcup windsurfer weet hij veel over het windsurfen, maar ook aan een kite weet hij zijn mannetje te staan. Het liefst strapless... Met de Brunotti Beachclub als thuisbasis is hij dan ook vaak lekker een uurtje tussendoor aan het varen. In de winter kiest Norbert voor de lange latten om over de piste heen te knallen.

Lotte Hordijk - Eurofuncenter Crew

Lotte is onze hoop in bange dagen. Zij zorgt ervoor dat de goederen stroom voor de winkels en de webshop soepeltjes verloopt en dat de klanten op tijd hun spullen krijgen. Daarnaast ondersteund zij de webshop door de producten te voorzien van de juiste informatie. Een bezige bij en belangrijke spil in de organisatie. Lotte is te vinden op het water hangend aan een kite of in de sneeuw op een board.

 

Rolf Sumo - Eurofuncenter Crew

Rolf is de man die verantwoordelijk is voor de afhandeling van de online bestellingen, garantie afhandelingen en retouren. Daarnaast regelt hij alle logistieke zaken samen met Lotte. Rolf staat op de SUP in zijn vrije uurtjes en in de winter op het snowboard. 

Jeroen Gerritsen - Eurofuncenter Crew


Jeroens thuisbasis is onze vestiging in Oostvoorne. Jeroen is kitesurfer in hart en nieren. Met zijn kennis van alles wat te krijgen is op kite en windsurfgebied helpt hij je graag aan de beste gear om je sport zo optimaal te beoefenen. Jeroen is teamrider van Gaastra Kites. Naast het kitesurfen is Jeroen redelijk handig met het besturen van een drone. 

Pepijn de Jonge - Eurofuncenter Crew

Pep is de benjamin van Eurofuncenter en is verantwoordelijk voor de winkel in Zevenhuizen. Als kitesurfer zijn zijn sprongen indrukwekkend en gooit die nog wel eens een recordje op de Woo. Naast kitesurfen helpt Pepijn je graag met advies over windsurfen en stand up paddelen. Pepijn wordt ondersteund door Reedin Kites en boards

 

Marianne van Delft - Eurofuncenter Crew

Mensen die al langer bij Eurofuncenter komen kennen Marianne natuurlijk. Al jaren adviseert Marianne onze klanten op het gebied van onze beach en streetwear. Daarnaast helpt ze Lotte en Rolf mee om alle winkels te voorzien van de inkomende goederen. Marianne is te vinden op een mountainbike of een snowboard.

Mink Verschure - Eurofuncenter Crew

Of het nu kiten, windsurfen, snowboarden of wingsurfen is... Mink kan het allemaal. Type jongen van even kijken, oefenen en hij kan het. Door zijn ervaring op de vele watersporten en wintersporten weet hij als geen ander het enthousiasme over te brengen. Een super parttimer.

 

Lucienne - Eurofuncenter Crew

Lucienne is een van onze parttimers in onze vestiging in Oostvoorne. Naast enthousiast watersporter is Lucienne is enkele jaren skilerares geweest en bindt ze in de winter graag de ski's onder. Lucienne adviseert je graag over alles wat we bij Eurofuncenter Oostvoorne te bieden hebben. 

Kyra en Ziva - Eurofuncenter Crew

Wanneer je bij Eurofuncenter aan de Zevenhuizerplas langskomt dan wordt je altijd begroet door onze twee Golden retrievers... 
Sil Verschure - Eurofuncenter Crew


Sil is het jongere broertje van Mink... uit hetzelfde hout gesneden dus ook kitesurfen, snowboarden en windsurfen zit allemaal erin gebakken. Ook Sil is net als zijn broer een van onze parttimers die voornamelijk actief zijn in onze vestiging in Zevenhuizen. 

Tim Kaho - Eurofuncenter Crew

Tim Kaho hangt het liefst hoog in de lucht aan zijn kite of maakt de buurt onveilig in zijn Audi A3. Tim is één van onze kitesurf adviseurs in onze vestiging in Zevenhuizen. Daarnaast helpt hij Rolf mee met het verwerken van de webshop orders of andere logistieke taken. Tim vaart met Kites en boards van Duotone.

 

Michelle Coomans - Eurofuncenter Crew

Michelle is onze stagiaire die de marketing afdeling van zowel Eurofuncenter als de Brunotti Beachclub ondersteunt met werkzaamheden. Michelle staat in de winter op de lange latten. Kitesurfen gaat ze deze zomer leren op de Brunotti Beachclub.

Armand Verhoef - Eurofuncenter Crew


Armand is snowboarder van het eerste uur. Met zijn zelf geknutselde board probeerde hij de helling af te glijden. Uiteindelijk belande hij als snowboardleraar in de Franse Alpen. In de zomer gaat hij graag windsurfen of met zijn MTB de heuvels in. Bij Eurofuncenter en de Brunotti Beachclub is hij o.a. verantwoordelijk voor de webshop, design en marketing.

Vacature - Eurofuncenter Crew

Wil je onderdeel zijn van onze crew. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers voor in de winkels of de backoffice. Stuur je open sollicitatie naar [email protected]