SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

Salomon N QST 99 Ski

Salomon N QST 99 Ski
Productomschrijving

Salomon N QST 99 Ski

De top-selling Salomon QST 99 ski's zijn vernieuwd in 2019 met de toevoeging van een trillingsdempende laag basalt, terwijl de award-winnende, krachtige formule overeind blijft. De QST is een geweldige keuze voor een do-it-all ski die alles aankan, van harde snelle groomers tot poeder, en functioneert ook nog eens als een touring ski.

Rocker Type
All-Terrain Rocker 2.0 voegt met een lichte helling van tip en staart een extra dimensie van veelzijdigheid en controle toe wat geschikt is voor All Mountain skiën. Camber in het midden van de ski en het contact over de hele lengte garandeert een sterke grip, stabiliteit en kracht voor harde sneeuw én skiën op de piste. Naast de uitstekende terreinabsorptie en intuïtieve draaibeweging zorgt de lichte twin rocker er ook voor dat de ski veel gemakkelijker kan draaien wanneer de ski vlak is, wat de controle en wendbaarheid in alle omstandigheden vergroot.

Carve Zone
Het traditionele camber gedeelte van de Twin Rocker ski's, waarbij de zijdelingse snede is gericht op meer kracht, energie en randgrip.

Spaceframe 3.0 AMB
Spaceframe 3.0 AMB is een directional ontwerpfilosofie die gebouwd is om onder alle omstandigheden te presteren dankzij een All-Mountain Rocker en een houtkern die doorloopt tot in de staart.

Hook Free Taper
Deze ski heeft een 5-punts zijsnijding, waarbij de tip en tail taps toelopen aan de smallere uiteinden voor een gemakkelijkere draaibeweging en besturing in zachte en variabele sneeuwcondities.

Koroyd Honeycomb Tip
De lichtste uiteinden voor een betere flotatie, minder vertraging en voor gemakkelijker sturen en meer controle terwijl het de demping en schokbestendigheid verhoogt.

C/FX³ 
Unieke vezellaag bestaande uit koolstof, basalt en vlas die over de volledige lengte van de ski aan elkaar geweven zijn. Combineert de ongelooflijke sterkte en het minimale gewicht van koolstofvezel voor stabiliteit en versterking, met een verhoogd niveau van demping en trillingsabsorptie, meer dan wat je op traditionele carbon en lichte ski-constructies tegenkomt. Gepatenteerd en exclusief voor Salomon.

Full Sandwich Sidewall 360°
Volledige sandwich met een ABS zijwand constructie die zich over de gehele lengte van de zijwand uitstrekt voor meer contact tussen ski's en sneeuw, extra kracht en grote terreinaanpassing.

Totale randversterking
Een vezel-versterking direct aan de randen wat zorgt voor extra randstijfheid met als gevolg een betere grip en duurzaamheid.

Productspecificaties

Artikelnummer
010402200150
EAN
832129900120
Merk / Type
Salomon N QST 99 Ski 2019
Geschikt voor
Unisex

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken