SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

Reedin Super Model V3 Blauw C2 2022

Productomschrijving

Reedin Super Model V3 Blauw C2 2022

De Reedin Supermodel 2021 was al een echte all-rounder die in alles erg goed bleek te zijn. Deze 2022 is daar verder op doorontwikkeld.

De Supermodel voelt uiterst solide aan en geeft je enorm veel vertrouwen. Wanneer je de kite voor het eerst vliegt hoef je helemaal niet te wennen. Alles werkt direct zoals je verwacht van een all-in-one kite en de kite daagt je meteen uit om iets nieuws te proberen. Deze V3 is net iets sneller geworden dan het voorgaande model.

Hij heeft qua eigenschappen veel weg van de Naish Pivot alleen gaat alles net even wat lichter en directer. De kite combineert nu meer dan ooit snelheid en power. De V3 springt nog net wat hoger dan de V2 en in het bovenste windbereik staat hij nog stabieler. We merken dat deze kite een flinke dosis comfort biedt omdat hij ver in het windraam staat en eigenlijk nooit terugvalt. De pull is hierdoor erg constant ook al zijn de condities soms vlagerig.  Omdat de struts net iets smaller zijn geworden is luchtweerstand tot het minimum gereduceerd en draait hij nog beter om zijn tip. Of je nu houdt van big-air, kiteloops, freestyle of een echte wave fanaat, hier wordt je blij van! Deze kite is perfect af te stemmen en te optimaliseren voor jouw discipline. Vaar je graag op een waveboard? De kite drift meer dan voldoende en je behoud hierdoor onder alle omstandigheden spanning op je lijnen voor een optimale golfrit. Er zijn 3 struts voor gewichtsbesparing waardoor de kite licht en wendbaar aanvoelt. De constructie is ten opzichte van de V2 generatie iets stijver geworden en dat is best terug te voelen. Verder gebruikt Reedin nog steeds triple rip-stop doek om hem duurzaam en stretch-bestendig te maken voor de meest extreme omstandigheden. Dit model geeft jarenlang kite-plezier op elk level!

Wat ons betreft heeft Reedin hiermee weer een flinke zet vooruit gedaan voor all-in-one kites. Dit is een perfecte combinatie van big-air, freestyle en wave. Er is geen afbreuk gedaan aan de eigenschappen van de V2. Je kunt deze kite dus prima kopen als je je bestaande quiver wilt uitbreiden.

Wat zijn de kern-eigenschappen naar onze ervaring?

  • Een nog directere en preciezere feeling met veel power per m2 dan voorheen
  • Meer dan voldoende pop met goede “slack” voor freestyle
  • Alle ingrediënten voor big-air en dikke kiteloops plus een hoge eindsnelheid
  • Veel drift voor op een waveboard
  • Smallere struts en een stijver profiel met nog meer feeling

Overige benodigdheden bij dit product;

  • Reedin Dreamstick X bar om je kite mee te besturen
  • Reedin pomp om je kite mee op te blazen

De kite wordt geleverd inclusief rugtas, verloopstukje voor de pomp en repair-kit!

Productspecificaties

Artikelnummer
010492590118
SKU
8785264780708
EAN
837613000066

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken