SNEL VERZONDEN
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
SNEL VERZONDEN
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

Reedin Kiteboard Super E 2021

Reedin Kiteboard Super E 2021
Productomschrijving

Reedin Super E 2021

Voor wie is het board gemaakt: Kiteboarders die op zoek zijn naar het makkelijkste, maar toch best presterende board. kiteboarders die op zoek zijn naar het prestatieniveau van een pro board, maar dan afgestemd op rijden op normale snelheid.

Het board is ontworpen met de exclusieve shaping van de Kev Pro, met een flex patroon en outline die speciaal ontworpen zijn om maximaal comfort te bieden aan kiters die niet altijd supersnel rijden. De unieke Bottom shaping met een volledig concave onderkant met driedubbele concave kanalen is speciaal ontworpen om maximale grip te bieden in het tip gebied richting je achterste voet, terwijl het water vrijer kan stromen in het midden van het board voor maximale snelheid.

Onze railrandkanalen verhogen de grip tussen je voeten. Het maakt dus niet uit of je naar achteren leunt of in het midden, je zult altijd maximale grip ervaren. De tips zijn lichter dankzij hun dikte en de laminering om de inertie te minimaliseren en een zeer licht gevoel te geven.

De extra dikte in de rail creëert een frame van extra stijfheid precies waar je het het meest nodig hebt, dat wil zeggen tussen de voeten en op de rail aan de rand van het water waar de maximale stress optreedt, zodat je het hoogst mogelijke responsieve platform krijgt, terwijl de uitsparing dicht bij de rail het gemakkelijker maakt om het board vast te pakken en vast te houden.

Gemonteerd met onze super binding zul je zeker de meest comfortabele rit ervaren die je ooit hebt gehad.

Kevin's woorden: De Super E is rechtstreeks afgeleid van mijn persoonlijke board. We wilden er echt voor zorgen dat elke kiteboarder hetzelfde prestatieniveau zou kunnen ervaren als ik met mijn board, zonder dat hij op hoge snelheid moet rijden en zijn board de hele tijd hard moet belasten.

Damiens' woorden: Als je op hoge snelheid rijdt, heb je een stijver board nodig om snel te reageren op de input van het water, als je op langzamere, d.w.z. normale snelheid rijdt, dan zal een zachter flexpatroon je dezelfde perfecte respons geven.

Wat doet het/wat is uniek:

Wat nieuw is:
Geheel nieuwe layup voor een nieuwe flex verdeling, meer toniciteit, een snellere respons, preciezer.Nieuwe Rocker die zorgt voor meer grip en een nog betere ride door choppy water beter. Over het algemeen heeft het board veel meer grip zonder de achtervoet te hoeven belasten, het voelt alsof je op rails rijdt!

Kevin's woorden: Ik ben zo onder de indruk van de nieuwe SuperE, het voelt alsof je op een rail rijdt, zelfs als het choppy is.

Constructie:
Paulownia Hout kern: Licht, sterk, responsief, duurzaam 

Dubbele sandwich stringer:
Zorgt voor twist controle, extra stijfheid en snelle flex respons

CarbonTorsion controle:
Perfecte torsie van het board voor het beste rijgedrag en comfort

Triax en Biax vezelweefsel:
Mengeling van vezels voor de beste boardrespons

Flex:
Progressieve flex: het profiel van het board is specifiek taps toelopend voor een perfecte flexverdeling over de gehele lengte van het board

Vorm:
3D vorm: Volledig concave onderkant met driedubbele concave kanalen met rail kanalen voor ongeëvenaarde grip, zowel in het gebied van de tip als tussen je voeten.

 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
010477890137
EAN
855229900496

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken