SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

Reedin kiteset Supermodel V2 + Super E 2021

30% sale
Productomschrijving

Reedin kiteset Supermodel V2 + Super E 2021

Kite

De Reedin Supermodel 2021 was al een echte all-rounder die in alles erg goed bleek te zijn. Deze 2022 is daar verder op doorontwikkeld.

De Supermodel voelt uiterst solide aan en geeft je enorm veel vertrouwen. Wanneer je de kite voor het eerst vliegt hoef je helemaal niet te wennen. Alles werkt direct zoals je verwacht van een all-in-one kite en de kite daagt je meteen uit om iets nieuws te proberen. Deze V3 is net iets sneller geworden dan het voorgaande model.

Hij heeft qua eigenschappen veel weg van de Naish Pivot alleen gaat alles net even wat lichter en directer. De kite combineert nu meer dan ooit snelheid en power. De V3 springt nog net wat hoger dan de V2 en in het bovenste windbereik staat hij nog stabieler. We merken dat deze kite een flinke dosis comfort biedt omdat hij ver in het windraam staat en eigenlijk nooit terugvalt. De pull is hierdoor erg constant ook al zijn de condities soms vlagerig.  Omdat de struts net iets smaller zijn geworden is luchtweerstand tot het minimum gereduceerd en draait hij nog beter om zijn tip. Of je nu houdt van big-air, kiteloops, freestyle of een echte wave fanaat, hier wordt je blij van! Deze kite is perfect af te stemmen en te optimaliseren voor jouw discipline. Vaar je graag op een waveboard? De kite drift meer dan voldoende en je behoud hierdoor onder alle omstandigheden spanning op je lijnen voor een optimale golfrit. Er zijn 3 struts voor gewichtsbesparing waardoor de kite licht en wendbaar aanvoelt. De constructie is ten opzichte van de V2 generatie iets stijver geworden en dat is best terug te voelen. Verder gebruikt Reedin nog steeds triple rip-stop doek om hem duurzaam en stretch-bestendig te maken voor de meest extreme omstandigheden. Dit model geeft jarenlang kite-plezier op elk level!

Wat ons betreft heeft Reedin hiermee weer een flinke zet vooruit gedaan voor all-in-one kites. Dit is een perfecte combinatie van big-air, freestyle en wave. Er is geen afbreuk gedaan aan de eigenschappen van de V2. Je kunt deze kite dus prima kopen als je je bestaande quiver wilt uitbreiden.

Wat zijn de kern-eigenschappen naar onze ervaring?

  • Een nog directere en preciezere feeling met veel power per m2 dan voorheen
  • Meer dan voldoende pop met goede “slack” voor freestyle
  • Alle ingrediënten voor big-air en dikke kiteloops plus een hoge eindsnelheid
  • Veel drift voor op een waveboard
  • Smallere struts en een stijver profiel met nog meer feeling

De kite wordt geleverd inclusief rugtas, verloopstukje voor de pomp en repair-kit!

Reedin Super E 2021

Voor wie is het board gemaakt: Kiteboarders die op zoek zijn naar het makkelijkste, maar toch best presterende board. kiteboarders die op zoek zijn naar het prestatieniveau van een pro board, maar dan afgestemd op rijden op normale snelheid.

Het board is ontworpen met de exclusieve shaping van de Kev Pro, met een flex patroon en outline die speciaal ontworpen zijn om maximaal comfort te bieden aan kiters die niet altijd supersnel rijden. De unieke Bottom shaping met een volledig concave onderkant met driedubbele concave kanalen is speciaal ontworpen om maximale grip te bieden in het tip gebied richting je achterste voet, terwijl het water vrijer kan stromen in het midden van het board voor maximale snelheid.

Onze railrandkanalen verhogen de grip tussen je voeten. Het maakt dus niet uit of je naar achteren leunt of in het midden, je zult altijd maximale grip ervaren. De tips zijn lichter dankzij hun dikte en de laminering om de inertie te minimaliseren en een zeer licht gevoel te geven.

De extra dikte in de rail creëert een frame van extra stijfheid precies waar je het het meest nodig hebt, dat wil zeggen tussen de voeten en op de rail aan de rand van het water waar de maximale stress optreedt, zodat je het hoogst mogelijke responsieve platform krijgt, terwijl de uitsparing dicht bij de rail het gemakkelijker maakt om het board vast te pakken en vast te houden.

Gemonteerd met onze super binding zul je zeker de meest comfortabele rit ervaren die je ooit hebt gehad.

Kevin's woorden: De Super E is rechtstreeks afgeleid van mijn persoonlijke board. We wilden er echt voor zorgen dat elke kiteboarder hetzelfde prestatieniveau zou kunnen ervaren als ik met mijn board, zonder dat hij op hoge snelheid moet rijden en zijn board de hele tijd hard moet belasten.

Damiens' woorden: Als je op hoge snelheid rijdt, heb je een stijver board nodig om snel te reageren op de input van het water, als je op langzamere, d.w.z. normale snelheid rijdt, dan zal een zachter flexpatroon je dezelfde perfecte respons geven.

Wat doet het/wat is uniek:

Wat nieuw is:
Geheel nieuwe layup voor een nieuwe flex verdeling, meer toniciteit, een snellere respons, preciezer.Nieuwe Rocker die zorgt voor meer grip en een nog betere ride door choppy water beter. Over het algemeen heeft het board veel meer grip zonder de achtervoet te hoeven belasten, het voelt alsof je op rails rijdt!

Kevin's woorden: Ik ben zo onder de indruk van de nieuwe SuperE, het voelt alsof je op een rail rijdt, zelfs als het choppy is.

Constructie:
Paulownia Hout kern: Licht, sterk, responsief, duurzaam 

Dubbele sandwich stringer:
Zorgt voor twist controle, extra stijfheid en snelle flex respons

CarbonTorsion controle:
Perfecte torsie van het board voor het beste rijgedrag en comfort

Triax en Biax vezelweefsel:
Mengeling van vezels voor de beste boardrespons

Flex:
Progressieve flex: het profiel van het board is specifiek taps toelopend voor een perfecte flexverdeling over de gehele lengte van het board

Vorm:
3D vorm: Volledig concave onderkant met driedubbele concave kanalen met rail kanalen voor ongeëvenaarde grip, zowel in het gebied van de tip als tussen je voeten.

Welke lengte voor wie (uit onze ervaring)?

Gewicht kitesurfer (kg)Lengte kiteboard (cm)Breedte kiteboard (cm)
100+ kilo144+ cm46 cm
85-100 kilo139 cm41,5 cm
70-85 kilo136 cm41 cm
55-70 kilo133 cm40,5 cm
40-55 kilo130 cm39 cm

Wat zit er bij de kiteset:
- De Reedin Supermodel V2 in de maat naar keuze
- Reedin Dreamstick X
- De Reedin Super E in de maat naar keuze (compleet met bindingen, vinnen en handlebar)

Wat zit er niet bij:
- Kitepomp (te bestellen voor 29,95, normaal 59,95)
- Wetsuit
- Trapeze

 

Productspecificaties

Artikelnummer
010477890137
SKU
855229900496-1
EAN
855229900496-1

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken

Reedin kiteset Supermodel V2 + Super E 2021
Reedinkiteset Supermodel V2 + Super E 2021
€2.949,00€2.069,00