SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

Reedin Flight Attendant Compleet 1880

25% sale
Productomschrijving

Reedin Flight Attendant Complete 1880

Een verbazingwekkende mix van low-end prestaties, gemakkelijk draaien, gemakkelijk pompen en hoge eindsnelheid. Dankzij uren van computersimulatie, ontwerpen en testen heeft de Flight Attendant onze verwachtingen volledig overtroffen en is het uiteindelijk de gemakkelijkste en toch meest performance foil die Reedin tot nu toe heeft geproduceerd! Ze kwamen met een unieke outline en profiel dat het beste bleek te werken met opstijgen met lage snelheid, stabiliteit en hoge snelheid met veel manoeuvreerbaarheid

Opmerkingen van de ontwerper Damien Girardin
Ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd, zijn het profiel, de contouren, de twist en de taper ontwikkeld om grote stabiliteit, efficiëntie, gemakkelijk opstijgen bij lage snelheid en superieure wendbaarheid mogelijk te maken, terwijl toch indrukwekkende prestaties over een zeer breed snelheidsbereik mogelijk zijn.

De vleugeltips zijn naar boven gebogen om te voorkomen dat de stroming de overhand neemt bij het naderen van het wateroppervlak, waardoor de Flight Attendant uiterst vergevingsgezind is. De voorvleugel en stabilisator vullen elkaar perfect aan waardoor een korte romp ontstaat die resulteert in een foil die verbazingwekkend stabiel is en toch zeer gemakkelijk te manoeuvreren. De totale Outline en de perfecte afstemming van de voorvleugel / stabilisator profielen en hoeken zullen je verbazen met het vermogen van de Flight Attendant om van de ene golf naar de andere te pompen.

De Reedin Flight Attendant Complete 1880 is een snelle, wendbare high-end foil voor zowel het kite-foilen als het wing-foilen. Alle onderdelen zijn volledig uitwisselbaar. Een full-carbon wing en tail gecombineerd met een extra stijve ALU mast en molded CNC titanium fuselage maken deze set licht, sterk en multi-inzetbaar. De onderdelen sluiten naadloos op elkaar aan voor een optimale aerodynamische flow. Dankzij de high-aspect ratio front wing heb je een uiterst responsief en directe feeling.

De 1280cm2 is geweldig voor beginners en gevorderde kitefoilers of zware kiters. Het is ook ideaal voor lichtere en meer gevorderde wingsurfers en wake foilers

De 1880cm2 is geweldig voor underpowered & lichte wind wingsurfen. Het is ook ideaal voor beginners en stelt je in staat om snel vooruitgang te boeken. In het geval dat je wat zwaarder bent is de 1880cm2 vleugel ideaal voor low-end dagen.

Wat krijg je bij de Reedin Flight Attendant
- Mast
- Boardverbindingsplaat
- Frontwing
- Fuselage
- Backwing
- 5xTnuts met 25mm Torx screws
- 11x 25mm Torx screws
- 3x 16mm Torx screws
- Torx tool
- Front wing cover, stabilizer cover, mast cover, accessory pouch.
- Silicon tube voor minimale oxidatie bij de schroeven.

Uiteraard helpen we je met het bepalen van de maten die het beste bij je wensen passen. Neem hiervoor dan even contact op met onze winkel.

Productspecificaties

Artikelnummer
010481420101
SKU
7630032592544
EAN
884919900017

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken

Reedin Flight Attendant Compleet 1880
ReedinFlight Attendant Compleet 1880
€1.149,00€859,00