-38% KORTING
Oakley Crowbar Peacoat Rose
Oakley
Crowbar Peacoat Rose
€129,99 €79,95
-42% KORTING
Oakley Elevate Houndstooth/Vr50 Iridium
Oakley
Elevate Houndstooth/Vr50 Iridium
€155,00 €89,95
-45% KORTING
Oakley Elevate Lavender Trust
Oakley
Elevate Lavender Trust
€165,00 €89,95
-11% KORTING
Oakley Flight Deck XM Wit
Oakley
Flight Deck XM Wit
€169,00 €149,95
Oakley
Flight Path Xl Zwart Prizm
€221,00
-17% KORTING
Oakley O Frame 2.0 Pro XL Fire Iridium
Oakley
O Frame 2.0 Pro XL Fire Iridium
€109,00 €89,95
-17% KORTING
Oakley O Frame 2.0 Pro XM Zwart Fire Iridium
Oakley
O Frame 2.0 Pro XM Zwart Fire Iridium
€109,00 €89,95
OAKLEY SKIBRIL

Oakley Skibrillen

Oakley skibrillen! Bekijk je wintersport in Prizm

Met een Oakley skibril in je handen heb je een stukje uitmuntende engineering in je handen. Ontworpen met maar 1 doel en dat is zorgen dat jij je sport op de beste manier beleefd. Of je nu een skier of snowboarder bent. Oakley was en is het eerste merk wat bedacht dat een lens gesneden kon worden in een bolvorm (spherish). Dit was een revolutie op skibril gebied en zorgde ervoor dat de gebruikers beter konden presteren. Je wilt tenslotte graag zien waar je naartoe gaat en hoe beter het zicht, hoe beter je van de berg afgaat.

Oakley Skibril Kopen - Flight Deck - Flight Path

Oakley Prizm, de nieuwe standaard in lens technologie voor skibrillen

De Prizm lens is een lens welke bepaalde kleuren uit het spectrum filtert waardoor het contrast in de bril hoger wordt. Dit heeft al voordeel dat op de dagen dat je vlak licht hebt (soort schemer ) of bewolkte dagen je zicht gewoon optimaal blijft. Ook wanneer je op hoge snelheid vanuit de bomen een open vlakte op gaat zul je je ogen minder hoeven te knijpen aangezien je lens dat al voor je doet. Check het filmpje waar Oakley laat zien wat het dragen van een skibril met Prizm technologie inhoudt. De Prizm Technologie werdt geïntroduceerd tijdens de Olympische spelen in Sochi. Tegenwoordig zitten de lenzen in het grootste gedeelte van de Oakley skibrillen collectie

Oakley High Definition Optics

Zolang als Oakley bestaat maken ze gebruik van HDO wat een afkorting is van High Definition Optics. Deze technologie zorgt voor een super scherp beeld, ongeacht de omstandigheden. Naast superscherp zorgt het HDO er ook voor dat het beeld wat je ziet niet vervormd is. Zodoende kun je je focus houden tijdens de afdaling of run in de halfpipe. De HDO technologie vind je terug in de skibrillen, maar ook in de zonne- en sportbrillen van Oakley. 

Oakley Impact Protection

Met een Oakley skibril kun je er vanuit gaan dat je ogen goed beschermt zijn. Niet alleen tegen de schadelijke UVA+B stralen maar ook tegen impact van buitenaf. Oakley lenzen staan bekend om hun bullitproof karakter. De lenzen worden getest onder extreme omstandigheden met twee variabelen' gewicht en snelheid. Op beide scoren de lenzen goed en beschermen ze je tegen bijvoorbeeld takken van bomen of een verdwaalde skistok. Een groot deel van het geheim is de stof Plutonite. Deze speciaal door Oakley ontwikkelde kunststof voor is zuiverder dan een standaard polycarbonaat. Deze lenzen geven een ongeevenaarde performance aan de lens als het aankomt op impact protectie. Wel handig wanneer je met een hoge snelheid van de berg af knalt. Om deze lenzen te testen worden er stalen kogels met een snelheid van meer dan 150 kilometer per uur op geschoten. 

Oakley F3 Anti-fog coating

De Oakley lenzen zijn behandeld met een anti fog coating. In combinatie met de dubbele lens is de kans dus minimaal dat je skibril beslaat. Een dubbele lens heeft dezelfde functie als dubbel glas in je huis. De lens houd de warmte vast die je afgeeft via je gezicht. Dit in combinatie met de diverse ventilatie gaten in de lens zorgt ervoor dat de bril niet beslaat.

Oakley Skibril - Flight Path - Flight Deck

Oakley Thermonuclear Protection

Een onzcihtbare vorm van straling voorspelt niet veel goeds. Veel mensen lopen jaarlijks (sneeuw) lasblindheid op door een overdosis aan teveel UVA+B stralen. UV stralen voel je niet, maar het beschadigd je ogen wanneer je ze er niet tegen beschermt. Zelfs wanneer er een wolken deck hangt komen de schadelijke stralen erdoorheen. De Plutonite lenzen van Oakley filteren elke vorm van straling uit het licht wat bij de bril naar binnen komt. Zo ben je verzekerd van een blijvend goed zicht. Check de website van Oakley voor meer informatie omtrent de Prizm technologie van Oakley 

Oakley Skibril monturen

De monturen van Oakley zijn gemaakt van het in eigen huis ontwikkelde O-Matter. Deze uiterst sterke en buigzame stof zorgt ervoor dat de skibril monturen naadloos en perfect uit de mal komen en deze vorm ook behouden. met een val zal je montuur dus niet breken. Ook als het min twintig graden is. Door de drievoudige schuimlaag in combinatie met de O-Matter frame zit de skibril je als gegoten. Het dunne fleece laagje zorgt ervoor dat het geheel comfortabel op je gezicht rust. Aangezien je van de eerste tot de laatste lift graag op de piste bent, niet geheel onbelangrijk!

Naast de skibrillen van Oakley hebben we ook o.a. skibrillen van Anon Skibrillen. Een volledig overzicht van ons aanbod vind je in onze skibrillen shop