Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Windsurfzeil S-Type Sl C19 Zwart - 2018
-30%

North-Windsurf Windsurfzeil S-Type Sl C19 Zwart - 2018

€919,00 €639,00
Bestel vandaag de North-Windsurf S-Type Sl C19 - 2018 in onze webshop. Of kom naar één van onze winkels en laat je adviseren over dit product van North-Windsurf.
Maattabel
Onze service.
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
  M.u.v surfboards en gieken.
 • Snelle bezorging: 1 - 2 werkdagen.
  Of gratis afhalen in één van onze winkels.
 • Retourneren binnen 30 dagen.
  Gratis in onze winkels.
 • 4 Echte winkels!
  Zevenhuizen - Alblasserdam - Brouwersdam - Oostvoorne
Beschrijving

North-Windsurf S-Type SL C19 Black 2018

De nieuwe S_TYPE SL met de NO.COMPROMISE.DESIGN kan gerust de perfecte mix genoemd worden. Comfort in combinatie met de meest succesvolle race slalom zeilen in onze geschiedenis. Daarom heeft Kai Hopf de uitgebalanceerde bediening en het comfort van de S_TYPE gekoppeld aan de brute kracht van de WARP. Dit betekent: Uitstekende kracht op alle banen, die dankzij de integratie van de nieuwe NO.COMPROMISE.DESIGN moeiteloos te bereiken is. Het meest opvallend is de extreem conische masthuls in de nieuwe AERO.SLEEVE.DESIGN 2.0. De breedte in het aërodynamisch belangrijke giek-gebied maakt de ideale overgang van de "dikke" mastvoorrand naar het "dunne" zeilprofiel mogelijk.

Bovenaan wordt de masthuls echter nog steeds relatief smal gehouden om het starten van het water te vergemakkelijken. Dit wordt ondersteund door het gebruik van het LUFF.LIFT.PANEL-ontwerp van de WARP F2017 dat voor extra lift zorgt. Of u nu op hoge snelheid rijdt of gewoon vaart en zwaait, de S_TYPE SL is uiterst veelzijdig. Het is een uitstekend universeel high performance zeil voor vele board types, omdat het met 2 of 3 kamers kan worden gevaren dankzij de SWITCH.CAM.OPTION (de camber in het voetgedeelte kan worden verwijderd).

Eenvoudig ingenieus: alle S_TYPE SL maten werken met één mastlengte!