North Kiteboarding kites en kiteboards

North kites en kiteboards zijn verkrijgbaar bij Eurofuncenter. Als officiele pro dealer leveren wij alle artikelen van North kiteboarding.

North Kiteboarding kites en kiteboards

North Kiteboarding is in 2001 ontstaan uit het succesvolle North windsurfing. North Kiteboarding staat voor innovatie en kwaliteit. Dit was in het windsurfen zo en nu ook in het kiteboarden. North Kiteboarding voert samen met 3 anderen de markt aan als het gaat om kwalitatief goede kitesurf materialen zoals kites, kiteboards en accessoires zoals kite-barren en foot pads. 

Kites van North

De kite range van North is zeer uitgebreid te noemen. Zowel de startende tot de golven bedwingende kitesurfer kan zijn hart ophalen bij North. De meest bekende kite is wel de North Evo. Deze Freeride / wavekite zit al jaren in het gamma en biedt een ongekende inzetbaarheid. Overige kites van North zijn onder andere de Vegas, Rebel, Dice, Juice Neo en de Mono. Nieuw is de clickbar van North kiteboarding. Met dit systeem kun je in een handomdraai je kite poweren en depoweren. Het is alsof je een fiets met versnellingen hebt. Het systeem werkt idiot proof en past nu ook op de meeste kites van andere merken. 

North Kiteboards

Naast een uitgebreide collectie kites heeft North Kiteboarding ook een breed spectrum aan kiteboards. Twintips, directional wave en foil boards. North kiteboarding heeft het. De bekendste boards zijn natuurlijk de Jaime en Gonzales. De topper uit de range is de North Select. Full Carbon knalbak. Ben je een wave kiter, dan is bijvoorbeeld de Wam en de Nugget de keuzes van vele kitesurfers. En onthou dat bij Eurofuncenter het altijd mogelijk om een mooie set samen te stellen met een scherpe prijs. Vraag naar de mogelijkheden. 

Wij van Eurofuncenter zijn trots om je de beste selectie van North Kiteboarding aan te bieden vanuit onze vestigingen in Zevenhuizen, Oostvoorne, Brouwersdam en Kamperland. Naast de verkoop kan je de North kites ook vinden in onze lesprogramma's van de Eurofunacademy. Bel of mail ons. Wij zijn je North Kiteboarding experts!