SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

Neilpryde Glide Wind HP Foil

Productomschrijving

Neilpryde Glide Wind HP Foil

GLIDE WIND is onze vriendelijke, easy-cruising en carving foil, ook geschikt voor wave riding en basis freestyle moves. Ooit gedroomd van foilen maar het gevoel gehad dat het te gevaarlijk of te moeilijk zou zijn? GLIDE WIND is het perfecte hulpmiddel om je aan het foilen te krijgen.
De laagst mogelijke snelheid is nodig om op te stijgen zodat beginnende foilers zich veilig en comfortabel voelen. Deze all-round foil focust op extreme stabiliteit en vroeg vliegen. Het is ontworpen met ronde randen op de vleugels voor de veiligheid, en is ontworpen om katapulten te voorkomen en om zachte landingen mogelijk te maken.

GLIDE WIND creëert foilers.

BASESYSTEEM

Nieuwe CNC-versterkte basisconstructie. Twee diepe titanium verticale buisverbindingen met de mast voor maximale sterkte, waardoor beweging wordt voorkomen en een perfecte lastoverdracht wordt geboden. Vermijdt trillingen rond het bovenste bevestiging gebied. **Basesysteem apart verkocht **

Verkrijgbaar in:
- Powerbox 159,-
- Deep Tuttle 179,-
- Surfplate Adapter 199,-
Selecteer je keuze!

MAST
80cm aluminium mast. Geoptimaliseerde structuur met twee CNC vrouwelijke basis systeem inserts zorgen voor maximale sterkte.

Holle constructie om gewicht te verminderen gecombineerd met x3 verticale dwarsribben voor maximale stijfheid. Geschuurde mast trailing edge om planning turbulentie geluid te vermijden. Gehard, zoutwater corrosiebestendig 6061-T6 aluminium.

WINGS
GLIDE vleugels zijn gemaakt van pre-preg carbon layup met schuim aan de binnenkant voor een maximale verhouding tussen duurzaamheid en gewicht. Deze setup creëert een natuurlijke neiging om te rollen in bochten met behoud van een mooie balans tijdens je rit.

De voorvleugel is ontworpen met een uitgesproken afgeronde "invalshoek" en een elliptische buigvorm. Tijdens het foilen sluit deze dikke voorrand op de voorvleugel op natuurlijke wijze de radius van je bocht, waardoor deze strakker wordt. Ver naar achteren, houden de schuin naar beneden gerichte staartvleugels een zelf-stabiliserende rol in stand waardoor je gemakkelijk kunt draaien.

Tijdens dit momentum zal de GLIDE staartvleugel altijd terugkomen naar een vlakke positie, waardoor de bocht gestabiliseerd wordt.

Wat koop je allemaal:
- Wingset in de maat naar keuze
- Mast 80 cm
- Boardadapter wanneer gekozen
- Luxe opbergzak

Let op: de adapter voor je board-verbinding zit er niet standaard bij. Kies de adapter die je nodig hebt. Heb je hem niet nodig, dan kun je de keuze leeglaten!

Productspecificaties

Artikelnummer
010498490126
SKU
4045533739269
EAN
856409900038

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Tim Verkerk op 14 Juni 2022
  Makkelijk te gebruiken windfoiI met de JP freefoil 130 en 115L. Ik gebruik de 15, 13 en 11 voorvleugel afhankelijk van de windcondities. Ik kan windfoilen vanaf 7 knopen met 3,7 tot 8,1m2 zeilen.
  Maximum snelheid is 40km.
  Le...
  Makkelijk te gebruiken windfoiI met de JP freefoil 130 en 115L. Ik gebruik de 15, 13 en 11 voorvleugel afhankelijk van de windcondities. Ik kan windfoilen vanaf 7 knopen met 3,7 tot 8,1m2 zeilen. Maximum snelheid is 40km. Lekker in de golven en op vlak water. Bij harde wind gebruik ik ook de glidesurf fuselage om minder lift te creëren en meer manoeuvreerbaarheid.
Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken