SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

Naish WingSurfer 2022 S26 LE Zwart

Productomschrijving

Naish Wing-Surfer 2022 S26 LE Zwart

De S26 Wing-Surfer is het nieuwste product dat beschikbaar is in een limited edition-versie met een zwart/rode canopy en het iconische skullogo van Naish. De Naish Wing-Surfer veroverde de wereld  met zijn introductie in 2019 en lanceerde de sport van Wingsurfen in wat nu de snelst groeiende watersport ter wereld is. De S25 Wing-Surfer nam dat basisconcept naar het volgende niveau door meer maten, betere zichtbaarheid en verbeterde prestaties toe te voegen. De gloednieuwe Wing-Surfer Mk3 zit vol met ontwerp-kenmerken die deze snel evoluerende sport tot ver in de toekomst zullen dragen. We zijn begonnen met de basisvorm en hebben de leadingedge van elke vleugelgrootte aangepast om de aandrijving, balans en stabiliteit in het gegeven windbereik te maximaliseren.

Het aantal panelen is gereduceerd voor een lager gewicht, maar niet te veel vereenvoudigd zodat de optimale foilvorm behouden blijft. De diameter van de vleugelranden is in het midden van de vleugel vergroot om een stijver frame te verkrijgen, maar is niet "cartooneske" groot zoals bij sommige andere vleugels. In dit geval heeft "groter is beter" zijn grenzen en moet er een afweging gemaakt worden tussen diameter en weerstand, snelheidspotentieel, gewicht van de leading edge en inwendige blather, enz. De Mk3 wing-edges lopen taps toe naar de vleugeltips voor een perfecte balans tussen vermogenafgifte, stabiliteit, draaiing en snelheid. De diameter van de middenstut is ook vergroot voor meer stijfheid en betere controle bij hogere windsnelheden en sprongen.

De diepgang is aanzienlijk toegenomen en is verder naar voren geplaatst, wat zorgt voor meer "locked-in" vermogen en meer stabiliteit. Iedereen, vooral de zwaardere riders, zullen het onmiddellijke "sheet in and go" gevoel van de Mk3 waarderen, wat zorgt voor verbeterde low end en upwind prestaties, alsook sterke windstabiliteit en controle. Sommige rijders zullen merken dat ze nu een maat kleinere vleugel kunnen gebruiken in dezelfde windcondities dan voorheen. Het aantal handvatten is verminderd, met herplaatste handvatten op precies de juiste plaatsen voor maximale prestaties en comfort. Nieuwe verwijderbare en verstelbare "Y-handvatten" tussen de leading edge en strut zorgen voor extra afstelbaarheid van de vleugel.

Een neopreen pad onder de voorste handgreep zorgt voor extra comfort bij het hanteren van je vleugel of voorlijk tijdens het rijden op deining of golven. De ramen op de Wing-Surfer Mk3 zijn opnieuw ontworpen en gepositioneerd om de functionaliteit en veiligheid te maximaliseren en tegelijkertijd de totale grootte te verminderen. De ramen zijn smaller en verder naar voren geplaatst in de richting van de voorrand van de vleugel en dichter bij de middenstijl. Het resultaat is een perfect zicht, een lager gewicht en een kleiner pakket bij het opbergen of vervoeren van uw vleugel. Een nieuw leashontwerp met een kleinere, lichtere en gemakkelijker te bevestigen polsbevestiging is standaard, net als een nieuwe en verbeterde draagtas en pomp. Tenslotte dragen nieuwe interne verstevigingen en verbeteringen in de naadconstructie, met name op zwaar belaste plaatsen zoals de verbinding tussen de vleugel en de voorrand en tussen de vleugel en het baldakijn, bij aan een sterkere vleugel die langer meegaat. Gewichtsbesparing was een factor in het ontwerp van de Wing-Surfer Mk3, maar er moet een evenwicht zijn tussen gewichtsbesparing, functionaliteit en duurzaamheid. De Wing-Surfer Mk3 voldoet aan deze uitdaging zonder compromis; perfect in het leveren van een dynamische, responsieve, krachtige en toch duurzame vleugel die net zo goed geschikt is voor beginners als voor de aspirant-professional... Sessie na sessie.

Productspecificaties

Artikelnummer
010483700128
SKU
849520037000
EAN
891941000002

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken