SNEL VERZONDEN
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
SNEL VERZONDEN
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

Naish Wing Foil Hover GS

Naish Wing Foil Hover GS
Productomschrijving

Naish Wing Foil Hover GS

Onze laatste generatie Hover Wing Foil Boards zetten meteen de standaard in design, constructie en gewicht voor de categorie. Deze nieuwe serie boards is perfect geschikt voor wing surfen, of om te worden gebruikt als een SUP foil board of SUP downwind foil board. Veranderingen aan dit vernieuwde model zijn een meer algemene rail curve in de outline, iets smallere tail, meer nose rocker, en meer uitgesproken bottom shaping en concave. Meerdere voet strap insert posities, inclusief bredere stance opties, geven riders de mogelijkheid om te kiezen tussen een windsurf stijl, dubbele front strap setup, of een enkele surf stijl setup. De rocker is perfect uitgebalanceerd zodat het board soepel parallel aan het wateroppervlak vliegt. De foilboxen zijn verder naar achteren geplaatst om beter aan te sluiten bij de vele verschillende foils die rijders met de boards kunnen combineren. De verhoogde tail kick achter de foil boxes gecombineerd met de afgeschuinde rail garandeert een gemakkelijke take odds en voldoende ruimte in de bochten.

De GS is verkrijgbaar in 110L en 125L en maakt gebruik van een S-Glass/houten sandwich constructie met carbon en kevlar verstevigingen. De Hover Wing Foil GS biedt dezelfde vorm en algemene prestaties als zijn carbon ultra broers en zussen in een meer duurzame en betaalbare constructie.

Over het algemeen raden we aan om te kiezen voor een drijfbaar board met een volume dat overeenkomt met het gewicht van de rider (een rider van 80 kilo heeft bijvoorbeeld een 80L of groter board nodig). Met een "zinker" kun je goed uit de voeten op plaatsen met een stevige, sterke wind, terwijl drijfvaste boards een veiligere keuze blijken te zijn omdat ze de rijder in staat stellen terug naar de kant te komen zelfs als de wind onder een foilbare limiet zakt.  

PRESTATIE KENMERKEN
Ledge Handle & Extra Bottom Handle
Micro Dot reliëf EVA Pad
Hoge dichtheid PVC Folie Track Systeem
Afgeschuind Rail Ontwerp
Concaaf dek ontwerp
Staartschop Lift-off Ontwerp
Dubbele holle onderkant tot V-neus
Voetband Insert Opties (Geen Riemen Inbegrepen)
Automatische drukklep

Productspecificaties

Artikelnummer
010494110116
EAN
832269900016

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review