SNEL VERZONDEN
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
SNEL VERZONDEN
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

Naish Kite Pivot LE 2023

Productomschrijving

Naish Pivot LE 2023

Een absolute alleskunner met high-performance prestaties! De nieuwe Naish Pivot 2023 biedt in bijna alle disciplines geweldige prestaties. De kite genereerd enorm veel lift en hang-time voor de mooiste hoge sprongen en bijvoorbeeld board-off tricks. Als je meer wave georiënteerd bent wordt je ook erg blij van de drag die deze kite kan leveren.

Nieuw in 2023 zijn de power lock bridle lijnen. De bridle is geheel herzien en biedt de kite nu veel meer ondersteuning en daarmee ook stijfheid in het frame. Hierdoor voelt de kite nog meer solide aan in uiterste omstandigheden. Wanneer je deze kite enorm overpowered vaart geeft hij geen krimp en heb je het gevoel van totale veiligheid en controle.

Nog steeds is er de optie om de bridle te verstellen. Wanneer je de kite meer naar achteren trimt geeft hij duidelijk meer “drag” dan zijn voorgangers. Dit is dé kite voor elke kitesurfer die een combinatie zoekt van lift en hangtime maar ook graag op een waveboard wil staan of graag wil un-hooken en freestylen. Daarnaast is de Pivot 2023 zeer robuust gebouwd door het gebruik van Quad-tex doek. Dit doek is door Naish gepatenteerd en maakt de kite stretch bestendiger ten opzichte van andere merken. Hierdoor vliegt de kite na 2 jaar intensief gebruikt te zijn nog precies hetzelfde als direct na je aanschaf. Door de lineaire bar-druk voel je altijd waar de kite in de lucht staat. Dit geeft je maximaal vertrouwen voor het aanleren van nieuwe tricks gecombineerd met maximale prestaties!  

Wat zijn de kern-eigenschappen naar onze ervaring?
- De perfecte combinatie van big-air, freestyle en wave prestaties.
- Gebruik van Quad-tex doek voor absolute duurzaamheid.
- Nieuwe power lock bridle voor de beste prestaties in de uiterste omstandigheden.
- Lineaire bar-druk en direct stuurgedrag geven veel vertrouwen.

Ons bar advies is de Naish Torque 2 + I3 QR bar uit 2023. De bar heeft het meest gebruiksvriendelijke quickrelease systeem dat er op de markt is en is 100% van carbon gemaakt. Hierdoor is hij uiterst licht en duurzaam. Tot de opties behoort nu ook 20+4m lijnen, ideaal om de bar volledig op je gewenste eigenschappen af te stemmen.

Productspecificaties

Artikelnummer
010504430120
SKU
849520041212
EAN
837619900263

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken

Naish Pivot LE 2023
NaishPivot LE 2023
€1.399,00