KOOPHULP

Eurofuncenter is jouw adres voor windsurf, kitesurf, ski en snowboard gear. In ons tech blog kan je alles lezen over de aanschaf van bv je skibril of snowboard. Waar moet je op letten en wat zijn de valkuilen

KOOPHULP

Koophulp Eurofuncenter

Welkom bij de koophulp van Eurofuncenter. In dit overzicht van artikelen vindt je alle informatie over de sporten die wij verkopen. Zo hebben we diverse artikelen welke zijn geind op de wintersport. Bijvoorbeeld het artikel wat beschrijft waar je op moet letten wanneer je een skibril gaat kopen. Daarnaast hebben we een mooi uitgebreid artikel over het kopen van een snowboard. Waar moet je op letten en waar zitten de valkuilen. Heb je al een snowboard, maar ben je nog op zoek naar een skihelm, dan leggen we in het artikel over een skihelm kopen perfect uit waar je op moet letten

Wind-, kitesurfen en stand up paddelen...
Ook voor de mensen die in de zomer (of winter) op het water willen staan hebben we een leuke serie artikelen geschreven. Wil je de mooie sport van stand up paddelen gaan beoefenen, dan kan je hier meer info over de stand up paddle boards lezen. Meer op zoek naar actie dan is kite of windsurfen misschien meer voor jou. Lees meer over het kopen van een kite of over het kopen van een kiteboard.

Wetsuit nodig?
Een wetsuit is een essentieel onderdeel om je watersport te beoefenen. De vele maten en soorten die er zijn maakt het er niet gemakkelijker op om een keuze te maken. Met onze uitleg van waar je op moet letten wanneer je een wetsuit wilt kopen wordt het kiezen een makkie.

Mocht je na het lezen van alle info nog je twijfels hebben dan staan we natuurlijk graag klaar voor je om je te voorzien van informatie. Neem contact op via klantenservice@eurofun.nl of (+31)085-2733311.