Brunotti
Catamaran Jr Boys Shorts
€29,99
Brunotti
Catamaran Jr Boys Shorts
€29,99
Brunotti
Clyde Jr Boys Shorts
€34,99
Brunotti
Kelvin Jr Boys Shorts
€34,99
Brunotti
Madslide Jr Boys Shorts
€29,99
Brunotti
Minnow Jr Boys Shorts
€34,99
Brunotti
Panga Men Boardshort Black
€59,99
Brunotti
Rocco Men Boardshort Blue
€64,99
Brunotti
Timin Jr Boys Shorts
€29,99
Brunotti
Timin Jr Boys Shorts
€29,99
Brunotti
Tonto Jr Boys Shorts Blue
€29,99
Brunotti
Tonto Jr Boys Shorts Mint
€29,99
Brunotti
Toyesh Men Boardshort Blue
€59,99
Brunotti
Weston PP Mens Boardshort
€64,75
HURLEY
Dri-Fit Cut Back 19'
€65,00
HURLEY
Dri-Fit Cut Back 19'
€65,00
HURLEY
M Phantom Zen Volley 17'
€55,00
HURLEY
Phantom Asylum 18'
€60,00
HURLEY
Phantom Baja Malibu 18'
€60,00
Boardshorts van Quiksilver, Ripcurl, Protest en Brunotti

Als surfer, kiter of windsurfer hoeven we je niet uit te leggen wat een boardshort is natuurlijk. Ben je een surfer, dan weet je hoe belangrijk het is om je soepel te kunnen bewegen tijdens het berijden van de golven. Onze collectie boardshorts zijn onder andere van Quiksilver, Protest, Q'Neill, Ripcurl, Roxy en Brunotti. Allemaal merken met hun heritage in de surf. Zij weten als geen ander wat een surfer nodig heeft om het een dag goed naar zijn zin te hebben op het water. Dus flexibele sneldrogende boardshorts. Maar een boardshort is er ook voor en na het surfen op het water. Je kunt er natuurlijk ook gewoon mee naar het strand op de windstille dagen en er een lekkere frisse duik mee nemen. Dus of je nu van het extreme houdt of meer laidback bent, onze boardshorts zijn van kwalitatief goede kwaliteit en gaan lang mee.  

Je kunt ervoor kiezen om je boardshort alleen te dragen op het strand. Shirtless of met een eenvoudig t-shirt. De casual stijl is perfect voor de mannen die zich comfortabel willen voortbewegen op een mooie warme zomerse dag. Afgemaakt met een paar coole slippers ben je er helemaal klaar voor. Of je nu op het droge blijft of besluit het water op te gaan. 

Kies een boardshort die bij je activiteit past

Een goede boardshort droogt snel en voelt comfortabel aan. Veel boardshorts zijn gemaakt van noppie materiaal. Dit zorgt dat de huid niet gaat irriteren en je surfers rash krijgt. Dat is wel zo prettig. Zo zijn de meeste boardshorts gemaakt van 4 way stretch stof. Dit zorgt ervoor dat je echt in alle hoeken kan bewegen zonder dat de shirt in de weg zit. Daarnaast beschermt een boardshort je ook tegen schadelijke UV stralen. Qua styling zijn er natuurlijk de boardshorts met felle prints, voor de meer rustigere man zijn er ook de uni shorts in mooie aarde tinten. Ben je op zoek naar een paar coole boardshorts en ander coole beachwear, kijk dan eens in onze webshop of kom langs in een van onze winkels.