Leer kitesurfen bij de Eurofuncenter Academy! Iedereen kan het, jong en oud, man en vrouw! Met de juiste begeleiding is succes gegarandeerd. Eurofuncenter Academy is aangesloten bij en geeft kitesurflessen volgens het Duitse VDWS systeem, wat garant staat voor veiligheid en succes. Daarbij zijn Oostvoorne en de Brouwersdam de perfecte spots om te leren kitesurfen.

> Klik hier en reserveer direct je kitesurfles aan de Brouwersdam

> Klik hier en reserveer direct je kitesurfles aan het Oostvoornse Meer

Waarom kitesurf lessen bij onze kitesurfscholen?

Wanneer je wil gaan kitesurfen moet je kitesurfles hebben gehad bij een kitesurfschool. Ga nooit zelf aan de slag en koop nooit kitesurfmateriaal voordat je kitesurflessen gevolgd hebt! Dit zou tot gevaarlijke situaties kunnen leiden, voor jezelf en voor de omgeving. Er is een enorme wildgroei in pop-up/parttime kitesurfscholen. Maar als je op een doordachte, veilige en snelle manier wil leren kiten ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn professionals met twee vaste locaties op de beste leerspots. Bij ons les in je kleine groepjes van max. 3 personen en krijg je ook de unieke vaargarantie. De lessen worden gegeven met de nieuwste materialen van North en GA Kiteboarding.

De Eurofuncenter Academy heeft goed opgeleide instructeurs die allemaal een VDWS certificaat op zak hebben. Alle instructeurs hebben ruime ervaring in het kitesurfen en vinden het leuk die ervaringen met jou te delen. Stap voor stap leer je hoe je controle krijgt over de kite. Voor je het weet ben jij je eerste meters aan het kitesurfen en heb je een juichende instructeur! Onze instructeurs doen het met passie.