Geheel complete kitesurfsets van North, Cabrinha, Ga-Kiteboarding en Naish

Je kunt een kitesurfset compleet bij ons aanschaffen als beginner, maar ook als ervaren kitesurfer. In beide gevallen geven we je graag advies op de juiste set. Neem contact op wanneer je twijfelt.

Filters
-32%
Cabrinha Radar + Brunotti Onyx
Cabrinha
Radar + Brunotti Onyx
€2.141,00 €1.449,00
-25%
Naish Ride - 2018
Naish
Ride - 2018
€2.126,00 €1.599,00
-16%
GA-Kiteboarding Spark + Brunotti Onyx
GA-Kiteboarding
Spark + Brunotti Onyx
€1.549,00 €1.299,00
-29%
GA-Kiteboarding Spark+ Ga-Kiteboarding Blend
GA-Kiteboarding
Spark+ Ga-Kiteboarding Blend
€1.962,00 €1.389,00
Geheel complete kitesurfsets van North, Cabrinha, Ga-Kiteboarding en Naish

Koop je complete kitesurf set bij Eurofun.nl. Een complete kite set bestaat uit een kiteboard, een kite en een kite bar voor een super scherpe prijs. De kitesurf sets zijn samengesteld uit de beste merken zoals: CabrinhaNaishNorth en GA-kiteboarding 

De kitesurf sets zijn ideaal voor mensen die net beginnen met kitesurfen en graag een goede set hebben, waar ze nog jaren plezier van hebben. Maar een complete kitesurf set is ook ideaal om je kitesurf set uit te breiden.

Ga je beginnen met kitesurfen of heb je een dusdanig oude set dat je alles wilt vervangen? Wij bieden meerdere complete sets aan variërend van beginnersmateriaal tot allround gevorderde kitesets. Deze sets bestaan uit een kite, een bar, een board en sommige sets hebben er ook een kitepomp bij. Wij maken altijd de scherpste deals met deze kitesets en je hoeft daarom ook niet meer verder te zoeken! Voor iedere kiter wat wils!

Beginners kites zijn eigenlijk best allround

De meeste mensen denken bij een beginners kiteset al snel dat je hier maar 1 seizoen mee doet en er dan op uitgekeken bent, maar niets is wat het lijkt! Tegenwoordig zijn namelijk de meeste kites heel makkelijk in te stellen op reactietijd en trekkracht. Hierdoor kan je als beginnende kiter een allround kite prima hanteren, maar ook als je wat verder in de sport bent zal je merken dat deze kite nog steeds prima volstaat mits je de juiste afstelling gebruikt.

Je kan een kite sneller of minder snel laten reageren door op de wingtips van de kite verschillende knoopjes te gebruiken. Er staan meestal 2 of 3 opties en hoe dichter bij het einde je de pigtail vastzet, des te sneller deze draait. Je kunt ook de bardruk aanpassen, deze wordt minder als je de uiterste aanknopingspunten gebruikt.

Hier ga je na een tijdje mee leren omgaan en zo kan je jouw optimale afstelling bereiken puur door zelf te voelen en te proberen.

Weet je nou niet welke kite het beste bij jouw past?

Kom dan langs in 1 van onze winkels, stuur een email naar klantenservice@eurofun.nl of geef ons een belletje op 085 273 33 11. We zullen dan samen in overleg de meest geschikte kite uitkiezen die het best aansluit bij jouw behoefte.