Kiteboard bags

Pagina 1 van 2

 

Kiteboardbags

Kitesurfers houden van reizen en combineren vaal hun sport in combinatie met een vakantie. Naast het oude vertrouwde reizen met de auto is het tegenwoordig goedkoper om te vliegen naar je tropische bestemming. Veel fabrikanten hebben daarom "golftassen" ontwikkeld omdat die gratis mee mogen in het vliegtuig. Althans mochten, aangezien de vliegmaatschappijen ook wakker zijn geworden helaas. Kiteboardbags komen in vele soorten, maten en uitvoeringen. Belangrijk is dat je een kiteboardbag kiest war het board naadloos in past. Bij de meeste fabrikanten zit het aantal kiteboards en kites wat er in past verstopt in de naam. Staat er bijvoorbeeld 2/4. Dan betekend dat er twee boards in passen en 4 kites. Daarnaast is er dan ook nog ruimte voor je kitepomp, wetsuit en trapeze. 

 

Kitesurf reistips:

- Informeer je bij de vliegmaatschappij wat het meenemen van je kitespullen kost
- Let op het formaat en gewicht van he tas. Een lichtere tas scheelt ook in de kosten
- De meeste boardbags hebben een padding. Het is aan te raden om extra padding om je boards aan te brengen om beschadiging tegen te gaan.
- Er zijn tassen met verwijderbare wielen. Dat scheelt in gewicht en aangekomen zet je ze er weer onder. Die wielen neem je mee als handbagage
- Schroef de vinnen van je board af om beschadeging van je vinnen en boardbag te voorkomen.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »