SNEL VERZONDEN
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
SNEL VERZONDEN
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

JP Australia Windsurfset Super Ride ES 2022 + Gaastra Hybrid 2021

Productomschrijving

JP Australia Windsurfset Super Ride ES 2022 + Gaastra Hybrid 2021

BOARD: JP Superride ES 2022

SPORTIEVE FREERIDER

Deze boards, die midden in de populaire freeride-klasse staan, zijn gewoonweg geweldige all-rounders. Met deze shapes kan elke windsurfer gemakkelijk hoge snelheden bereiken, zelfs als hij niet voluit gaat. Bovendien hebben deze boards controle in overvloed, waardoor ze chop negeren en de prestaties geen grenzen lijken te kennen als de condities ruig worden. Probleemloze freeride prestaties voor iedereen: Ze zijn leuk om te varen en een traktatie om te gijpen. Wat ze bieden is simpelweg een: Super Ride!

Het tijdschrift WindSurfing velde het oordeel, "... onfeilbaar rijcomfort, een veelzijdigheid om zich aan te passen aan de vaardigheden van de rider en echt toegankelijke prestaties ..." Wat wil een freerider nog meer?

En 'toegankelijke prestaties' is, wat dit board onderscheidt van andere freeride boards: de combinatie van gebruiksvriendelijkheid is onlosmakelijk verbonden met prestaties in elk aspect van het freeriden. Het is dus echt snel en tegelijkertijd makkelijk te controleren. In feite is het sneller dan de Super Sport voor alle riders die niet overpowered willen varen of niet het vermogen of de fysieke kracht hebben om grote zeilen te spanken en zich vast te leggen in een locked-in stance.
De slanke romp draagt bij aan de soepelheid van het board - zowel bij downwind runs op topsnelheid als bij manoeuvres op hoge snelheid. Doordat de romp smaller is dan die van de Super Sport, met name in de staart, is het makkelijker om het board te railen en op hoge snelheid te gijpen. Als je harder op de rail duwt, bijt het board agressiever en past de radius zich aan aan de veranderende push van de rijder.
En dit is ook het belangrijkste verschil met de Magic Ride: de Super Ride is sneller - comfortabel - en de smallere romp zorgt ervoor dat het board soepeler aanvoelt bij het gijpen op hogere snelheden.

Shape details:
De lange, brede romp creëert een groot planeeroppervlak. In ruil daarvoor was het mogelijk om de rails over de gehele lengte dun te houden, wat zorgt voor optimale grip zodra de rail is gezet. Samen met de ergonomische vorm van het dek, zorgt de rail ook voor een super comfortabele stance in elke riempositie. En of je nu kiest voor de inboard of outboard optie, het is altijd gemakkelijk om in en uit de voetbanden te stappen.

De staart is breed en afgerond en biedt een groot planeeroppervlak. De gebogen staartlijn maakt alle soorten gijpen gemakkelijk en op het vlak blijven tijdens de gijp is natuurlijk.
Of het nu gaat om carven op hoge snelheid of superstrakke bochten - elke rijder zal zijn grenzen verleggen en meer gybes maken dan ooit tevoren.

De scoop rocker line en V flow komen uit onze Slalom board range. De Super Ride heeft een hoge, losse waterpositie en geeft je het vertrouwen van stabiliteit wanneer je over chop scheurt.

Gepositioneerd in het midden van de populaire freeride klasse, zijn alle Super Rides gewoon geweldige all-round boards voor elke rijder! De 3 grote modellen zijn van de tweede shape generatie en zijn niet alleen verkrijgbaar in LXT maar ook in ES technologie. Ze zijn iets langer om gemakkelijk op gang te komen - vooral voor passief vroeg planeren. Hun totale breedte vergroot het planeeroppervlak en verbetert de stabiliteit.

Specificaties:

113124139
Lengte 238cmLengte 238cmLengte 244cm
Breedte 68cmBreedte 72 cmBreedte 76 cm
Volume 113 LVolume 124 LVolume 139 L
Gewicht 8,4 KGGewciht 8,8 KgGewicht 9,54 Kg
Vin: Ride 38 cmVin: Ride 40 cmVin: Ride 42 cm
Fin box: Foil-TuttleboxFin box: Foil-TuttleboxFin box: Foil-Tuttlebox
Aanbevolen zeilgrootte: 5.2-8.0Aanbevolen zeilgrootte: 5.4-8.5Aanbevolen zeilgrootte: 5.5-8.8
Ideale zeilmaat: 5.5 - 7.7Ideale zeilmaat: 5.7 - 8.0Ideale zeilmaat: 6.0 - 8.0

ZEIL: Gaastra Hybrid 2021

Eén windsurfzeil waarmee je alle kanten op kunt! De Hybrid garandeert prestaties en plezier, wat de omstandigheden ook bieden!

Voor wie:
Voor iedereen die op zoek is naar een serie zeilen waarmee je alle vormen van windsurfen mee kunt beleven is de Hybrid een serieuze optie. Of het nu hard waait met golven of freeriden met zachte wind omstandigheden, de Hybrid staat garant voor veel plezier met een groot windbereik. De Gaastra Hybrid is vorig jaar geïntroduceerd! Met drie zeillijnen binnen één bereik zorgt ervoor dat de Gaastra Hybrid de meest complete lijn is op de markt. Elke maat is specifiek ontwikkeld voor het doel van gebruik. Elke maat heeft een verandering in het ontwerp voor de juiste wind- en water omstandigheden.

Waar je hem ook mee naartoe wilt nemen, de Hybrid zal zich zeker thuis voelen! De kleinere Hybrids van 3,7 tot en met 4,7 zijn de kleine afmetingen die fungeren als power wave-zeilen voor veel controle, vroeg planeren - en wendbaarheid voor winderige dagen met rollende golven. Een ontwerp met vier latjes met een volledig X-laags raam. De glasvezel latten bieden indrukwekkende prestaties en duurzaamheid.

Van 5.2 tot 6.4 gaat de Hybrid over in een klassiek 5-lat bump- en jump profiel, voor een hoge snelheid, stabiliteit en kracht in het zeil. Deze mid-range maten zijn de perfecte keuze voor wanneer de omstandigheden een beetje minder consistent worden. Glasvezel en tubelatten in het centrum van het zeil zorgen voor een perfect profiel voor stabiliteit en prestaties. Wanneer de omstandigheden een beetje moeilijker beginnen te worden zorgt de X-Ply ruit voor bescherming waardoor de Hybrid weerbaar is tegen beschadigingen.

In de grootste maten van 6,7 tot en met 8,2 biedt het volledige freeride-profiel van 6 latten de snelste combinatie. Een combinatie van tube-latten en het volledige profiel maximaliseren het freeride vermogen voor vroeg en snel planeren, zelfs op de lichtere dagen. De Hybrid 2019 werd geüpdatet met het gloednieuwe parallelle latten-concept en veranderde de vorm in de naden, waardoor deze krachtige serie zeilen soepeler en mooier werden. De nieuwe lat specificaties in de grotere maten verlaagd de druk van de backhand in uitdagende omstandigheden.

Met de Hybrid 2019 kun je investeren in een minimum aantal zeilen, maar toch de tijd en performance maximaliseren op het water. Een complete lijn van 3,7 tot en met 8,2 maakt het zeil perfect geschikt voor alle soorten omstandigheden.

Belangrijkste kenmerken:
Masttype: constant curve mast bend
Parallel batten concept
New batten specs
Posi leech
Dacron luff panel
4 mil metallic x-ply
5 mil clear monofilm on 6.7 and bigger
5 mil color monofilm
4 mil clear x-ply window on 6.4 and smaller

Wat zit er bij deze complete windsurfset:
- JP Superride ES 2022 in de maat naar keuze
- Gaastra Hybrid 2021 in de maat naar keuze
- Carbon mast (2-delig) 
- Giek
- 30 cm mastverlenger met Quick Release
- Baseplate
- Ophaalkoord

Extra optie:
Gaastra 50% Carbon mast 70 euro

 

Productspecificaties

Artikelnummer
010480200122
SKU
855126000009-1
EAN
855126000009-1

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review