SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

JP Australia Windsurfset Magic Ride ES 2022 + Gaastra Hybrid 2021

9% sale
Productomschrijving

JP Australia Windsurfset Magic Ride ES 2022 + Gaastra Hybrid 2021

BOARD: JP Magic Ride ES 2022

MAGISCH FREERIDE BOARD

Sinds het begin is deze lijn een magische mix van alles wat een gevorderde windsurfer van zijn funboard verlangt. Terwijl het originele ontwerp zich concentreerde op gemak, was de tweede generatie wendbaarder en levendiger. De shapes van deze 3e generatie hebben een aanzienlijk verbeterde controle op snelheid en door chop, wat resulteert in een sportief en energiek karakter dat ongelooflijk makkelijk te hanteren is. Als gevolg rijden deze boards soepel en snel. Ze planeren gewillig en carven met gemak in en door bochten. Dit is JP's meest speelse en manoeuvre-georiënteerde freeride board. De magie van deze boards stuwt de prestatie- en funfactor naar een hoger niveau.

De Magic Ride is de onbetwiste 'Master of the Turn' in de freeride klasse: In gijpen voelt hij moeiteloos en geraffineerd aan, zelfs in uitdagende zeetoestanden. Nog steeds met zijn gerespecteerde stuur kwaliteiten, vereist de Magic Ride weinig input van de rijder en zijn vergevingsgezindheid zal de gemiddelde windsurfer verwennen en zijn slagingspercentage in het gijpen verhogen. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om de bocht in te gaan, zelfs bij lagere snelheden, en er weer uit te komen - op deze manier gijpen wil iedereen!

Tegelijkertijd zullen de rail bite en de betrouwbaarheid bij het carven van stabiele bochten de meer gevorderde rijder aanmoedigen om harder te pushen en vol overgave de bocht in te gaan: Scherpere en strakkere bochten, klassieke freestyle zoals duck gybes en 360s zijn kinderspel. De Magic Ride kan een grotere Freestyle Wave genoemd worden en is het meest speelse en wendbare van JP's freeride boards.

De echte freerider: Wat verbluffend is aan deze boardlijn is zijn gemak en soepelheid. Je stapt erop en alles gebeurt natuurlijk en voorspelbaar. Het gevoel is "vertrouwd" - alsof je een oud paar schoenen aantrekt: Het past gewoon! Ontspannen en vol vertrouwen bereik je meer snelheid dan op freerideboards van de vorige generatie. Ondanks deze easy-riding eigenschappen, zijn prestaties en wendbaarheid absoluut niet in het geding. Het Britse WINDSURF verklaarde ooit dat de grootste verrassing de snelheid was en dat de prestaties comfortabel zijn, zo niet uitzonderlijk. De romp voelt snel, levendig en responsief aan. Hij planeert gemakkelijk en biedt tractie die je inspireert om je plezier en adrenaline op te drijven en het board op zijn vin te laten vliegen - in controle!

Magic Ride 159: Langer dan de andere maten, het is stabiel en toegankelijk en dus de perfecte plank voor iedereen die afstapt van een beginnersplank met zwaard. Het is speciaal getuned voor gemakkelijk, vroeg planeren! Het ervaren van de planeer sensatie en verslaafd raken aan het gevoel gebeurt op een natuurlijke manier.

Shape details:
Je zult versteld staan van de lichte en makkelijke handelbaarheid wanneer over het water scheurt.

- Nog steeds gebaseerd op een dun en breed platform met aangepaste proporties.
- Iets smaller in het midden en langer -> de gestrekte waterlijn maakt vroeg planeren makkelijker. Het zorgt voor meer directionele stabiliteit op snelheid en meer upwind power.
- Gelijkmatige volumeverdeling houdt het zwaartepunt dicht bij de mastvoet
- Brede neus maakt het een stabiel platform wanneer je niet planeert
- Brede staartlijn -> biedt veel lossing, vermindert de weerstand en verbetert de controle bij hoge wind.
- Gladde dekvorm garandeert een comfortabele stance in elke voetbandoptie en maakt het in- en uitstappen van de riemen gemakkelijk.
- Verhoogde V-flow aan de onderkant voor een comfortabele rit, moeiteloos gijpen en een opwindend, levendig gevoel.
- Goede hefboomwerking om de vin te belasten.

Een toonbeeld van freeriden: Een state of the art synergie tussen eenvoudige besturing en prestaties. Dit manoeuvre-georiënteerde freeride board schittert met fascinerende wendbaarheid en makkelijke carvingsgijpen. Het gemak, de soepelheid, de vergevingsgezindheid en de controle maken ongelooflijke prestatieniveaus mogelijk en verhogen ieders rijplezier.

Als het om freeriden gaat, dan is hier de MAGIC!

ZEIL: Gaastra Hybrid 2021


Eén windsurfzeil waarmee je alle kanten op kunt! De Hybrid garandeert prestaties en plezier, wat de omstandigheden ook bieden!

Voor wie:
Voor iedereen die op zoek is naar een serie zeilen waarmee je alle vormen van windsurfen mee kunt beleven is de Hybrid een serieuze optie. Of het nu hard waait met golven of freeriden met zachte wind omstandigheden, de Hybrid staat garant voor veel plezier met een groot windbereik. De Gaastra Hybrid is vorig jaar geïntroduceerd! Met drie zeillijnen binnen één bereik zorgt ervoor dat de Gaastra Hybrid de meest complete lijn is op de markt. Elke maat is specifiek ontwikkeld voor het doel van gebruik. Elke maat heeft een verandering in het ontwerp voor de juiste wind- en water omstandigheden.

Waar je hem ook mee naartoe wilt nemen, de Hybrid zal zich zeker thuis voelen! De kleinere Hybrids van 3,7 tot en met 4,7 zijn de kleine afmetingen die fungeren als power wave-zeilen voor veel controle, vroeg planeren - en wendbaarheid voor winderige dagen met rollende golven. Een ontwerp met vier latjes met een volledig X-laags raam. De glasvezel latten bieden indrukwekkende prestaties en duurzaamheid.

Van 5.2 tot 6.4 gaat de Hybrid over in een klassiek 5-lat bump- en jump profiel, voor een hoge snelheid, stabiliteit en kracht in het zeil. Deze mid-range maten zijn de perfecte keuze voor wanneer de omstandigheden een beetje minder consistent worden. Glasvezel en tubelatten in het centrum van het zeil zorgen voor een perfect profiel voor stabiliteit en prestaties. Wanneer de omstandigheden een beetje moeilijker beginnen te worden zorgt de X-Ply ruit voor bescherming waardoor de Hybrid weerbaar is tegen beschadigingen.

In de grootste maten van 6,7 tot en met 8,2 biedt het volledige freeride-profiel van 6 latten de snelste combinatie. Een combinatie van tube-latten en het volledige profiel maximaliseren het freeride vermogen voor vroeg en snel planeren, zelfs op de lichtere dagen. De Hybrid 2019 werd geüpdatet met het gloednieuwe parallelle latten-concept en veranderde de vorm in de naden, waardoor deze krachtige serie zeilen soepeler en mooier werden. De nieuwe lat specificaties in de grotere maten verlaagd de druk van de backhand in uitdagende omstandigheden.

Met de Hybrid 2019 kun je investeren in een minimum aantal zeilen, maar toch de tijd en performance maximaliseren op het water. Een complete lijn van 3,7 tot en met 8,2 maakt het zeil perfect geschikt voor alle soorten omstandigheden.

Belangrijkste kenmerken:
Masttype: constant curve mast bend
Parallel batten concept
New batten specs
Posi leech
Dacron luff panel
4 mil metallic x-ply
5 mil clear monofilm on 6.7 and bigger
5 mil color monofilm
4 mil clear x-ply window on 6.4 and smaller

Wat zit er bij deze complete windsurfset:
- JP Magic Ride ES in de maat naar keuze
- Gaastra Hybrid 2021 in de maat naar keuze
- Carbon mast (2-delig) 
- Giek
- 30 cm mastverlenger met Quick Release
- Baseplate
- Ophaalkoord

Extra optie:
Gaastra 50% Carbon mast 70 euro

 
 

Productspecificaties

Artikelnummer
010480210142
SKU
855123000020-1
EAN
855123000020-1

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken