SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

JP Australia Windsurfset Funride 2022 + Gaastra Pilot 2021

9% sale
Productomschrijving

JP Windsurfset Funride 2022 + Gaastra Pilot 2021

BOARD: JP Funride 2021

Deze shape is ontworpen om nieuwkomers zo vroeg mogelijk te laten planeren, zodat ze meteen verslaafd raken aan de sport! Het biedt een enorm scala aan gebruiksmogelijkheden en is het ideale platform voor de hele familie en vrienden voor hun eerste stappen op een windsurfplank. Aan de andere kant is het planeer potentieel een echte traktatie voor ervaren freeriders.

De lengte in combinatie met de parallelle outline en de gelijkmatige volume verdeling bieden stabiliteit en uitstekende kwaliteiten voor passief vroeg planeren. Beginners met planeren zullen het super makkelijk vinden om aan de slag te gaan!

Het board dekt alle windsurfniveaus met zijn verschillende voet strap plug opties.

De Powerbox middenvin is een van de belangrijkste kenmerken van dit board: Het werkt als een midden zwaard en helpt om aan de wind te blijven en te gaan voor iedereen die dat nodig heeft of wil. Het voordeel is het lage gewicht in vergelijking met een traditionele zwaardkast. Wanneer de vin niet nodig is wordt deze vervangen door een cover voor een soepele waterstroom en kan de ervaren windsurfer genieten van het gevoel en het lage gewicht van een normaal freeride ontwerp!

Het dek langs het midden is vrij plat gevormd voor maximale stabiliteit wanneer je niet planeert. Eenmaal overgeschakeld naar een meer buitenboord rijpositie biedt het ergonomische railontwerp een comfortabele stance voor een opwindende rit. De geprononceerde V-vorm, vooral aan de voorkant, verhoogt het comfort en zorgt voor een soepelere rit.

Gijpen is de andere sleutelervaring van windsurfen. Het vergevingsgezinde karakter van de brede staart en de zachte tuck-lijn helpen je om planerende manoeuvres onder de knie te krijgen.

Vergelijking met andere freeride boards:
De opmerkelijke verschillen met onze bredere freeride boards van vergelijkbaar volume en bereik zijn de lengte en breedte: Ze zorgen voor een heel ander gevoel en een prestatie die beginners ten goede komt. Non-planing, de lange en smalle romp blijft op koers. In een rechte lijn varen is makkelijker, terwijl de neuzen van korte, brede boards meer de neiging hebben om in de wind te draaien. Bijgevolg zullen minder ervaren rijders het comfortabeler vinden om planerend te komen dankzij de lengte van het board. Eenmaal planerend zal de smalle romp minder bouncy en niet te krachtig aanvoelen, maar toch snel en makkelijk te controleren zijn.

Specificaties:
Length 265 (cm)
Breedte 75 (cm)
Volume 115L
Gewicht: 10,4+/- 10%
Vin setup: Ride 48 + Fun 34
Fin box: 2x Powerbox
Aanbevolen zeilmaat: <10.0
Ideale zeilmaat: 4.5 - 9.0

Het board wordt compleet geleverd met:
- Voetbanden
- Centervin 34
- Afdekplaat voor centervin
- Fun vin 48 cm

ZEIL: Gaastra Pilot 2021

Gaastra Pilot
De Pilot bestaat al jaren en is geëvolueerd tot een prachtig allround freeride zeil waar heel veel windsurfers blij van worden. Dit 4/5 latten zeil (afhankelijk van de maat) zorgt voor surfplezier waar het eigenlijk allemaal om gaat. Makkelijk optuigen, inhaken, planeren en plezier hebben. De looks van het zeil zijn helemaal van deze tijd en de afwerking en kwaliteit is van een hoge standaard. Het zeil is te varen op zowel een SDM als een RDM mast. Een RDM mast maakt het zeil lichter in de handling en nog gebruiksvriendelijker en is aan te bevelen voor beginners, recreanten en lichtere personen.

Voordelen:
- Makkelijk optuigen
- Vriendelijk in gebruik en handling
- Prima aanplaneren en goede snelheid
- Duurzaam en mooi
- 1 mast alle maten

Deze windsurfset bestaat uit:
- JP Funride in maat naar keuze
- Gaastra Pilot 2021 in de maat naar keuze
- Carbon mast (2-delig) 
- Giek
- 30 cm mastverlenger met Quick Release
- Baseplate
- Ophaalkoord

Extra optie:
50% Carbon Gaastra mast

 

Productspecificaties

Artikelnummer
010480190131
SKU
855123000019-1
EAN
855123000019-1

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken

JP Australia Funride 2022 + Gaastra Pilot 2021
JP AustraliaFunride 2022 + Gaastra Pilot 2021
€2.567,00€2.339,00