SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

JP Australia Windsurfboard Fun Ride ES 2022

25% sale
JP Australia Windsurfboard Fun Ride ES 2022
Productomschrijving

JP Australia Fun Ride ES 2022

KLASSIEK FUNBOARD ONTWERP MET MIDDENVIN

Deze shape is ontworpen om nieuwkomers zo vroeg mogelijk te laten planeren, zodat ze meteen verslaafd raken aan de sport! Het biedt een enorm scala aan gebruiksmogelijkheden en is het ideale platform voor de hele familie en vrienden voor hun eerste stappen op een windsurfplank. Aan de andere kant is het planeer potentieel een echte traktatie voor ervaren freeriders.

De lengte in combinatie met de parallelle outline en de gelijkmatige volume verdeling bieden stabiliteit en uitstekende kwaliteiten voor passief vroeg planeren. Beginners met planeren zullen het super makkelijk vinden om aan de slag te gaan!

Het board dekt alle windsurfniveaus met zijn verschillende voet strap plug opties.

De Powerbox middenvin is een van de belangrijkste kenmerken van dit board: Het werkt als een midden zwaard en helpt om aan de wind te blijven en te gaan voor iedereen die dat nodig heeft of wil. Het voordeel is het lage gewicht in vergelijking met een traditionele zwaardkast. Wanneer de vin niet nodig is wordt deze vervangen door een cover voor een soepele waterstroom en kan de ervaren windsurfer genieten van het gevoel en het lage gewicht van een normaal freeride ontwerp!

Het dek langs het midden is vrij plat gevormd voor maximale stabiliteit wanneer je niet planeert. Eenmaal overgeschakeld naar een meer buitenboord rijpositie biedt het ergonomische railontwerp een comfortabele stance voor een opwindende rit. De geprononceerde V-vorm, vooral aan de voorkant, verhoogt het comfort en zorgt voor een soepelere rit.

Gijpen is de andere sleutelervaring van windsurfen. Het vergevingsgezinde karakter van de brede staart en de zachte tuck-lijn helpen je om planerende manoeuvres onder de knie te krijgen.

Vergelijking met andere freeride boards:
De opmerkelijke verschillen met onze bredere freeride boards van vergelijkbaar volume en bereik zijn de lengte en breedte: Ze zorgen voor een heel ander gevoel en een prestatie die beginners ten goede komt. Non-planing, de lange en smalle romp blijft op koers. In een rechte lijn varen is makkelijker, terwijl de neuzen van korte, brede boards meer de neiging hebben om in de wind te draaien. Bijgevolg zullen minder ervaren rijders het comfortabeler vinden om planerend te komen dankzij de lengte van het board. Eenmaal planerend zal de smalle romp minder bouncy en niet te krachtig aanvoelen, maar toch snel en makkelijk te controleren zijn.

Specificaties:
Length 265 (cm)
Breedte 75 (cm)
Volume 115L
Gewicht: 10,4+/- 10%
Vin setup: Ride 48 + Fun 34
Fin box: 2x Powerbox
Aanbevolen zeilmaat: <10.0
Ideale zeilmaat: 4.5 - 9.0

Het board wordt compleet geleverd met:
- Voetbanden
- Centervin 34
- Afdekplaat voor centervin
- Fun vin 48 cm

Productspecificaties

Artikelnummer
010493690180
EAN
855199900212

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken

JP Australia Fun Ride ES 2022
JP AustraliaFun Ride ES 2022
€1.599,00€1.199,00