SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

Gaastra Windsurfzeil Hybrid C2 2022

18% sale
Gaastra Windsurfzeil Hybrid C2 2022
Productomschrijving

Gaastra Hybrid C2 2022

Eén windsurfzeil waarmee je alle kanten op kunt en garant staat voor een hele hoop plezier! Dit zeil is multi-inzetbaar en geschikt voor alle niveaus van beginner tot pro!

De Hybrid presteert onder werkelijk álle omstandigheden prima en kan bijzonder goed meekomen als je erg fanatiek bent. De shape van dit zeil verschilt per maat en daar komt dan ook de naam “Hybrid” vandaan.

De kleinere maten 3.7 – 4.7 zijn wave georiënteerd. Het is een ontwerp met vier latten, hoge uitsnede onderin en een volledig X-ply venster om het zeil extra sterk en responsive te maken. Deze maten hebben veel power en accelereren snel. Ze roteren erg gemakkelijk snelle turns ten goede komt.

De middelste maten 5.2 – 6.4 zijn bump-and-jump georiënteerd. Deze zeilen hebben 5 latten, een iets lagere uitsnede onderin en beschikken eveneens over een X-ply venster om het zeil extra sterk en responsive te maken. Wanneer je met dit zeil wegvaart merk je meteen hoe adaptief het allemaal reageert. Wanneer de omstandigheden wat lastiger worden geeft dit zeil veel vertrouwen en biedt je de mogelijkheid om te proberen het maximale eruit te halen. Ook deze zeilen roteren erg soepel waardoor gijpen en overstag gaan licht en gemakkelijk gaat.

De grootste maten 6.7 – 8.2 hebben een echt freeride profiel. Ze zijn met 6 latten en een nog lagere uitsnede de snelste uit de reeks. Toch varen ze erg adaptief en windvlagen worden gemakkelijk overwonnen omdat dit zeil erg goed uit twist bovenin. Met een relatief diep profiel wordt veel power gegenereerd waardoor ook in de dagen met lichtweer goed te accelereren is. Ten opzichte van vorig jaar heeft het zeil nu minder druk op de achterste hand en dat is toch wel erg prettig en comfortabel.

Al met al biedt de Hybrid range heel veel prestatie i.c.m. comfort en gebruiksgemak. Met een groot windbereik is dit een zeil waar je mee in kunt stappen en vervolgens erg lang (of eigenlijk onbeperkt) door kunt leren.

Wat zijn de kern-eigenschappen naar onze ervaring?

  • Zeer gemakkelijk en comfortabel te varen zeilen met veel prestatie.
  • De zeilen voelen relatief klein, speels en wendbaar aan.
  • Groot windbereik en geschikt voor zowel vlak water als zee.
  • Dankzij de X-ply vensters zijn de zeilen erg duurzaam en kunnen ze tegen een stootje.

Overige benodigdheden bij dit product;

  • Een tuigage zoals een mast of giek zit er nog niet bij en dienen apart besteld te worden mocht je dit nog niet hebben.

Wel wordt het zeil geleverd in een opbergtas en inclusief een kleine tool om de zeillatten op spanning te zetten indien wenselijk.

Tip: we verkopen dit zeil ook in een complete set met tuigage en board. Die set is dan geheel op elkaar afgestemd en dan ben je in 1 keer helemaal compleet om het water op te gaan.

Productspecificaties

Artikelnummer
010498310135
SKU
4250793952864
EAN
855126000026

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken

Gaastra Hybrid C2 2022
GaastraHybrid C2 2022
€769,00€629,00