SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

Fanatic Wing Set Aero Lift

Fanatic Wing Set Aero Lift
Productomschrijving

Fanatic Foil Wing Set Aero Lift 2400/300

Fanatics nieuwe Aero Lift Wing is ontworpen voor de gemakkelijkste toegang tot het gevoel van boven het water vliegen met een foil - ongeacht eerdere watersportervaring of uw maat of gewicht

Passieve starts en stabiele vluchten zijn de kwaliteiten die we in gedachten hadden bij het ontwerpen van de nieuwe Aero Lift 2400, onze ultieme vlieggarantie voor elke beginnende rijder. Met een spanwijdte van 110 cm, een breder akkoord en een zeer gelift profiel, stijgt de vleugel met de laagste snelheden op en blijft hij gewoon door windgaten en al je vroege manoeuvres vliegen. Ongelooflijke stabiliteit garandeert een snelle leercurve, maar door de indrukwekkende snelheid en het glijden van een vleugel van die grootte kun je veel langer van de Aero Lift genieten dan alleen de eerste paar sessies. Het is een vleugel die je in je koker zult houden voor de lichte dagen en voor iedereen die je gaat aansluiten bij je nieuwe passie.

De Aero Lift 2400 is ontworpen met onze achtervleugel van 300 cm en de vleugels passen het best bij onze romp van 78 cm voor de ultieme lift en vliegstabiliteit.

Combineer de Aero Lift met onze AL 3.0 Mast & Fuselage voor de beste prestaties, gewicht en duurzaamheid:

Ons ontwerpteam heeft niet alleen maandenlang op het water getest, de ingenieurs achter onze foils hebben ook de krachten, snelheden en verschillende hoeken van hydrodynamische stroming in belangrijke Foiling-situaties geanalyseerd en gesimuleerd en een nieuw mastprofiel en romp ontwikkeld met geoptimaliseerde sleepgedrag en verbeterde algehele trim. De AL 3.0 masten en rompen zijn enorm in gewicht verminderd zonder afbreuk te doen aan stijfheid en gebruiksgemak. In plaats daarvan voegen ze speelsheid en aanpasbaarheid toe voor je voortgang.

Productspecificaties

Artikelnummer
32220-3701
SKU
9010583124100
EAN
9010583124100

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken