SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

Fanatic Wing Set Aero Carve

Productomschrijving

Fanatic Wing Set Aero Carve

Fanatic's nieuwe reeks van mid tot low aspect Aero Carve Wings is ontworpen voor de ambitieuze wingsurfer die op zoek is naar directe en speelse draai-respons in de golven en agressieve pop voor air moves.

Op het eerste gezicht zou je kunnen denken dat de Aero Carve serie volledig tegen de trend ingaat. Er zijn steeds meer high aspect vleugels voor pompen en verbeterde glide, terwijl deze nieuwe Carve vleugels in het midden tot lage aspect bereik zitten - maar dat is precies een van de redenen waarom ons team ze zo geweldig vindt! De kortere spanwijdte biedt een directe reactie op sturen en volgt commando's zeer intuïtief en met een vergevingsgezind karakter. De controle die je hebt over deze vleugels zorgt ervoor dat je harder en met meer controle carveert vanaf de eerste golf die je pakt. De vleugel herstelt zich moeiteloos wanneer je breekt en landingen zijn soepel en gemakkelijk, zodat je meteen weer in de vliegmodus springt. Het gebogen middenstuk met bredere koorde biedt agressieve pop voor jumps en de reflexed horizontale tips zijn neutraal wanneer je wat lucht krijgt op harde carves. De Aero Carve is de keuze van de meeste van onze team riders, niet alleen in de golven, maar ook voor radicale freestyle actie.

Dit zijn de verkrijgbare Aero Carve Wing sets:

- Aero Carve Foil 750: 750 voorvleugel / 216 achtervleugel
Onze kleinste en meest radicale setup voor alle lichtere riders en gevorderde foilers tot ongeveer 85kg, die ook een snellere en krachtigere branding aankunnen
- Aero Carve Foil 900: 900 voorvleugel / 216 achtervleugel
De go-to setup voor veel van onze team riders biedt een geweldige combinatie van snelheid, lift en pop, voor riders tussen 50-95kg tot middelzware surf
- Aero Carve Foil 1150: 1150 voorvleugel / 250 achtervleugel
Snel opstijgen en veel lift voor strakke carves, ook in zachtere en kleinere surfs. Middelgrote tot zwaardere riders met gevorderd niveau zullen van deze combo houden!
- Aero Carve Foil 1400: 1400 voorvleugel / 250 achtervleugel
De vroegste take-off en maximale lift gecombineerd met een strakke carve ervaring voor alle zwaardere riders.


De Aero Carve vleugels zijn het best te combineren met onze kortere fuselages voor maximale draai-ervaring.

Combineer de Aero Carve met onze Carbon Mast & Fuselage voor de ultieme prestatie:
Ons engineering team heeft intensieve R&D gedaan met allerlei simulaties met aandacht voor detail en ontelbare uren van testen op het water. We wilden er zeker van zijn dat deze carbon masten en rompen niet alleen solide aanvoelen en naar verwachting presteren, ze moeten ook de krachten aankunnen van de rijders die het luchtspel pushen. Met 5 mastlengtes en 3 rompen biedt deze serie de droom combo voor elke foiler die er is.

Kies je Carbon mast lengte en Carbon Fuselage afhankelijk van je vaardigheden, voorkeur discipline en de omstandigheden:

Mast opties:

- 60cm - speciale maat voor ondiepe wateren
- 75cm - Allround / Instap / Freestyle
Go-to maat voor de meeste Wing Foilers op meren, geweldig om mee te beginnen en zeer compact voor progressieve air moves. Prone en SUP Foilers van alle niveaus in kleine branding.
- 82cm - All-round / Surf / Freestyle / Downwind
"Een mast voor alle Wing Foilers die op zoek zijn naar de perfecte mix van compactheid voor freestyle en lengte voor surfen en deining. Prone en SUP Foilers in medium surf. Freestyle Windsurf Foilers.
- 82cm Fanatic x Duotone COLLAB - Surf / Freestyle
Onze High Modulus Team Edition Mast voor Wing Foilers die op zoek zijn naar het hoogste niveau in prestaties. Gebaseerd op het Duotone SLS Kite mastprofiel met High Modulus Carbon layup. Deze mast is voor de ambitieuze rider die constant vleugels onder de 100cm spanwijdte gebruikt.
- 90cm - Freeride / Surf / Downwind
Wing Foilers op zoek naar de extra ruimte voor comfort in chop, surf en open oceaan deining. Go-to maat voor Windsurf Foilers.
- 105cm - Freerace
Wind en Wing Foilers op zoek naar een extra lange mast voor vertrouwen om snelheden te verhogen, zelfs in ruwe open oceaan omstandigheden.


Fuselage opties:

- 68cm - "Advanced" - Surf / Freestyle
Gevorderde Wing Foilers die op zoek zijn naar een speelse rit met snel draaien en veel pop voor air moves. Gevorderde Prone en SUP Foilers.
- 78cm - "All-round" - Instap / Freeride / Pump
Wing Foilers van alle niveaus, van instap tot gevorderd, met de mogelijkheid om zich aan te passen aan hun niveau, maar ook Wingers met wedstrijdambities. Prone, SUP en Pump Foilers op zoek naar een gemakkelijke en stabiele rit met geweldige pomp capaciteiten.
- 90cm - "Windsurf" - Allround
Windsurf Foilers van alle niveaus op zoek naar een gemakkelijke en stabiele rit met veel controle, ook bij hogere snelheden.

Productspecificaties

Artikelnummer
010500470101
SKU
9010583124117
EAN
884919900046

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken