Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Gecko HRS 2019
-30% KORTING

Fanatic Gecko HRS 2019

€1.499,00 €1.049,00
De Fanatic Gecko Hrs 2019 is op voorraad en klaar om verzonden te worden. Snel dit product van Fanatic in huis hebben? Bestel vandaag online en ontvang het binnen no time in huis.
2 - 3 werkdagen
Maattabel
Onze service.
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
  M.u.v surfboards en gieken.
 • Snelle bezorging: 1 - 2 werkdagen.
  Of gratis afhalen in één van onze winkels.
 • Retourneren binnen 30 dagen.
  Gratis in onze winkels.
 • 4 Echte winkels!
  Zevenhuizen - Alblasserdam - Brouwersdam - Oostvoorne
Beschrijving

De prestaties van de Gecko worden het best gemeten aan de grootte van de glimlach op je gezicht. De Gecko is ontworpen met slechts twee doelen voor ogen - maak freeriden gemakkelijk en maak het leuk. Gemakkelijk' en 'spannend' zijn twee kenmerken die meestal niet samengaan, dus om het gemak te behouden en toch het plezier te vergroten, hebben we het een beetje anders gedaan met de Gecko. Het algemene concept is breder, dunner en met minder volume. Met een breder en dunner profiel is de Gecko in staat om een ongelooflijke mate van stabiliteit en controle te bieden. Alles wat een vroege freerider nodig heeft. En nog veel meer. Balans voor uphauling, stabiliteit bij het overstappen naar de voetbanden, controle bij het planeren en een board dat het werk voor u doet.

Je zult sneller en gemakkelijker leren op de Gecko. Maar als de basis eenmaal onder de knie is, zul je niet op zoek gaan naar een nieuw board, want de Gecko is ontworpen om net zo helder te schitteren voor de gevorderde freerider als voor de nieuwkomer met zijn spannende, boeiende en fantastische gijp performance. Het Gecko gamma is een van onze meest toegankelijke. Gemaakt voor alle behoeften, het wordt aangeboden in een topconstructie, prijs en prestaties opties. Deze omvatten onze duurzame HRS constructie, high performance LTD in combinatie met speciale uitvoeringen zoals de Gecko Eco en Gecko Foil. Wat je niveau ook is, als je een goede dag windsurfen meet aan de glimlach op uw gezicht, kijk dan niet verder dan de Gecko! Eenvoudig. Gemakkelijk. Leuk. De Gecko 156+ met extra voetband en center zwaard maakt deze serie de perfecte serie voor je vooruitgang van de eerste stappen tot en met het planeren door de gijpen heen.

Merk / Type Fanatic Gecko HRS 2019
Type windsurfer Herintreder / Freerider
Volume 156L
Lengte 252cm
Breedte 85cm
Gewicht volgens fabrikant
Aantal voetbanden 4
Inclusief vin(nen) Power Box / Choco Fins Spirit C1 48 cm, White
Aanbevolen zeiltype Freeride / Freerace
Aanbevolen zeilmaat < 11 m²