SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

Fanatic Foilboard Sky Wing 2022

Fanatic Foilboard Sky Wing 2022
Productomschrijving

Fanatic Foilboard Sky Wing

Fanatic's nieuwe reeks Sky Wing modellen is uitgegroeid tot negen speciale shapes en brengt efficiëntie naar een hoger niveau. Rijd op het kleinst mogelijke board in de lichtste wind! Als je dacht dat de vorige Sky Wing serie toonaangevend was in Wing Foiling - probeer dan eens een van deze nieuwe shapes en je zult onder de indruk zijn van hoeveel verandering een board kan maken.

Het gamma is opgesplitst in drie verschillende richtingen, met de twee kleinste shapes van 4'6" en 4'7" als speciale Prone/Wing combo boards voor gevorderden, met een laag volume, radicalere bodemcontouren en alle eigenschappen die nodig zijn om de grenzen te verleggen.

De Wing Allround range van 4'8" tot 5'8" focust zich op een zo vroeg mogelijke take-off met een minimale board grootte. Onze shaper Sky Solbach combineerde de vroeg planerende rockerlijn van onze vorige 5'4" met een scherpe release box rail en lichte afschuiningen in de nose sectie. De extra glide maakte het mogelijk om de tail en nose outline iets in te trekken om het vangen in bochten en op de golf te verminderen. De cleane approach met veel volume onder je voeten zorgt voor een ononderbroken touch-down, wat zowel leerders als hardcore freestylers helpt - je komt gewoon nooit vast te zitten!

De 6'3" is speciaal voor iedereen die aan Wing Foiling begint. De extra lengte en het vele volume maken van jou een verslaafde winger in een mum van tijd! De 6'3" is ook verkrijgbaar in een Soft Top uitvoering met een comfortabel, duurzaam en gripvast EVA dek en rail cover.

Productspecificaties

Artikelnummer
13220-1128
SKU
9010583043500
EAN
9010583043500

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken